Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

18. september 2020 07:42

Fra døgnrapporten: narkopåvirket bilist anholdt. Fest anmeldt til politiet. Indbrud i fyrrum.

NORDJYLLANDS POLITI: læs udvalgte hændelser og nyheder fra den 17. til den 18. september 2020. Uddraget udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.

Døgnrapport

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Læs mere på coronasmitte.dk

 

Nordjyllands Politi – Adskillige tilfælde af tyveri fra varebiler


I løbet af den 14. og 15. september har Nordjyllands Politi haft cirka 10 tilfælde af tyverier fra varebiler i politikredsen. Gerningsstederne for tyverierne er i en række byer: Storvorde, Gistrup, Kongerslev, Løgstør og Ranum. En eller flere ukendte gerningsmænd har brudt enten sidedøre eller bagdøre op på en række varebiler i de nævnte byer, hvorefter man de fleste steder har stjålet diverse værktøj fra køretøjerne. Ring endeligt 114, hvis du har set noget mistænkeligt.
Læs mere i nyhedsopslaget på politi.dk
Gense Nordjyllands Politis live-udsendelse om indbruddene på Facebook

 

Aalborg C – musik til ulempe dæmpet af patrulje


Natten til fredag den 18. september modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at der blev spillet høj musik til gene for nabolaget på en adresse i Aalborg C.


Anmelder havde forsøgt at tage kontakt til vedkommende for at bede dem om at skrue ned for musikken – dog uden held.

Derfor sendte vagtcentralen en ledig patrulje til stedet, hvor de traf vedkommende, som lyttede til høj musik. Det viste sig at være en yngre herre i 20’erne, der var ansvarlig for festen. Efter en fornuftig dialog udviste han dog forståelse for anmeldelsen og skruede ned for musikken.

Natteroen indtrådte derefter på stedet, og patruljen fortsatte deres nattevagt.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til gene?

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 1-1-4. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Hjørring – indbrud i fyrrum


Et indbrud i et fyrrum fandt sted på Krustrupvej i Hjørring onsdag den 16. september kl. 07:30-15:45.

Indbrudstyven fik adgang til fyrrummet ved at bryde en dør op, hvorefter man rykkede rundt på diverse genstande i rummet. Blandt de stjålne genstande var en sort dressur saddel, en sort ridehjelm og sort hovedtøj.

Tyven forlod derefter gerningsstedet ad den opbrudte dør. 

Har du set mistænkelig færden Krustrupvej i Hjørring? Kontakt politiet på 114.

 

Hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper. 
 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Nørresundby – narkopåvirket bilist anholdt


Onsdag den 16. september sent om natten standsede politiet en personbil på Løvbakken i Nørresundby.

I en rutinemæssig kontrol henvendte betjentene sig til føreren af bilen, som viste sig at være en 21-årig mand. Betjentene fik hurtigt mistanke til påvirket kørsel, da der var en mistænkelig lugt af hash fra køretøjets kabine.

Manden deltog derfor i en narkometertest, som gav positivt udslag. Føreren af bilen var tilsyneladende påvirket af euforiserende stoffer.

Grundet yderligere mistanke til besiddelse af stoffer ransagede politiet bilen og visiterede manden. I hans besiddelse fandt betjentene 0,71 gram hash.

Politiet sigtede og anholdt derfor den 21-årige mand for brud på lov om euforiserende stoffer og kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer.

Patruljen kørte derefter manden til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

27. marts 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 25. marts til den 27. marts 2024

Narko- og spritkørsel, flere indbrud og Soundbox konfiskeret. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

25. marts 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. marts til den 25. marts 2024

Narkobilist i stjålen bil og uden kørekort, ejendomsmægler opdagede indbrud, butikstyv anholdt, spritbilist og mand meddelt forbud mod at gå i byen. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

22. marts 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 20. marts til den 22. marts 2024

Indbrud, får på fri fod, flere tilfælde af bedrageri og stjålne byggematerialer. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.