Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

27. september 2021 21:12

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 24. – 27. september 2021

Spiritusbilist kørte galt med høj fart i Aars. Narkopåvirket bilist anholdt i Aalborg. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Hjørring – bilist uden førerret kørte med håndholdt mobil

Søndag den 26. september om aftenen førte to betjente fra Nordjyllands Politi patruljevogn ad Hirtshalsmotorvejen i nærheden af Hjørring, da de lagde mærke til en forankørende bilist.

Bilisten kørte bil samtidig med, at han havde en mobiltelefon i hånden – hvilket som regel medfører et klip i kortet, en bøde på 1.500 kr. samt 500 kr. til Offerfonden. Politiet standsede derfor bilisten til kontrol. Det viste sig derudover, at bilisten ikke havde gældende førerret til personbil.

Politiet sigtede derfor bilisten for kørsel uden førerret samt for at anvende håndholdt mobil under kørslen.

 

Aars – spiritusbilist kørte ligeud i rundkørsel

Natten til søndag den 26. september – kort inden midnatstid – modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en varebil netop var kørt galt med høj hastighed i en rundkørsel i Aars. I alt fire personer var i varebilen – men heldigvis meldte de, at ingen var kommet til skade.

En beredskabspatrulje ankom kort efter til stedet. De kunne ligeledes konstatere, at der kun var mindre materielle skader på rundkørslen samt varebilen. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 35-årig mand – i at deltage i en alkometertest. 

Desværre for bilisten gav testen udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan en grad, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. Politiet sigtede ham derved for spirituskørsel.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg – narkopåvirket bilist anholdt

Lørdag den 25. september ved 23-tiden lagde en patrulje fra Nordjyllands Politi mærke til en bilist, der holdt i tomgang på Boulevarden i Aalborg. Grundet mistanke til påvirket kørsel besluttede betjentene sig for at henvende sig til føreren af bilen.

Bilisten – en 28-årig mand – så ganske rigtigt ud til at være påvirket. En narkometertest understregede betjentenes mistanke; bilisten havde tilsyneladende indtaget narkotika forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterføglende udtaget som bevismateriale i sagen.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

6. december 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 3. – 6. december

Spirituspåvirket mand forsøgte at stjæle personbil i Aalborg. Indbrud i sommerhuse i Løkken & Faarup Klit. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

3. december 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 2. – 3. december

Narkopåvirket bilist havde blanke øjne og store pupiller i Biersted. Spiritusbilist anholdt i Farsø. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

2. december 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi uddrag af døgnrapporten den 2. december 2021

Brand i bus, færdselsuheld, staturs på snesituationen i Nordjylland