Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

28. september 2020 09:09

Fra døgnrapporten: spiritusbilist anholdt. Bilist sigtet for kørsel uden førerret. Indbrud i Ålbæk & Valsgård.

NORDJYLLANDS POLITI: læs udvalgte hændelser og nyheder fra den 25. til den 28. september 2020. Uddraget udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.

Døgnrapport

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Læs mere på coronasmitte.dk

 

Gedsted – spiritusbilist anholdt


En patruljevogn kom kørende ad Højdevej i Gedsted fredag den 25. september om morgenen, da man her besluttede sig for at udføre kontrol med en personbil på vejen.

Betjentene henvendte sig til føreren af bilen, som viste sig at være en 56-årig mand. Af rutinemæssige årsager instruerede betjentene manden i at deltage i en alkometertest.

Og det fik konsekvenser for bilisten – for testen gav udslag. Manden havde tilsyneladende indtaget spiritus i sådan en grad, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor den 56-årige mand for spirituskørsel. Efterfølgende tog de ham med i patruljevognen og kørte til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Vær med til at forhindre spirituskørsel

  • Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  • Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  • Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere om spirituskørsel på sikkertrafik.dk

Rosenby – bilist sigtet for kørsel uden førerret


Fredag den 25. september om formiddagen kom en 41-årig mand kørende i bil, da han blev standset af en patrulje til kontrol på Hjallerupvej i Rosenby.

Betjentene observerede, at manden allerede havde fået inddraget sit kørekort i en tidligere hændelse. Derfor sigtede politiet bilisten for kørsel uden førerret.

Aalborg – bærbar stjålet fra bil


En bærbar computer blev stjålet fra en personbil, der holdt parkeret på Årestrupvej i Aalborg fredag den 25. september om formiddagen. En ukendtgerningsmand brød ind i køretøjet for at stjæle værdigenstande – hvor man stjal bærbaren som resultat.

Har du set mistænkelig færden i forbindelse med sagen? Kontakt politiet på 114.

 

Frist ikke indbrudstyven

Vær opmærksom på, hvad tyven kan se igennem dine ruder eller vinduer. Overvej at skjule værdigenstande i handskerummet eller ude af syne fra vinduerne. Så frister du ikke tyven til at begå indbrud.

Ålbæk – værktøj og personbil stjålet ved indbrud


Et indbrud fandt sted i Ålbæk mellem torsdag den 24. september kl. 16:00 og lørdag den 26. september kl. 18:00.

Indbrudstyven brød et køkkenvindue op, formodentlig med et koben. Derefter gennemrodede man skuffer i køkkenet og resten af huset for værdier. Blandt de stjålne genstande var diverse former for værktøj og en personbil tilhørende husets beboere. 

Gerningsmanden stjal bilnøglen fra huset og kørte derefter væk fra gerningsstedet i bilen.

Har du set mistænkelig færden i Ålbæk? Kontakt politiet på 114.

 

Gem dine bilnøgler

En indbrudstyv bliver hurtigt fristet, hvis han eller hun ser et par bilnøgler hænge i indgangen og en bil parkeret i indkørslen. Gem i stedet dine bilnøgler i en skuffe eller lignende, så du ikke gør det nemt for tyven.

Valsgård – værktøj og varebil stjålet ved indbrud


Diverse former for værktøj – herunder et svejseapparat og en kompressor – samt en ATV og en varebil. Dét var blandt de stjålne genstande, da der var indbrud i en garage på Ouevej mellem Valsgård og Oue. 

Indbrudstyven fik adgang til stedet ad en port, hvorefter gerningsstedet blev finkæmmet for værdier. Den ukendte gerningsmand forlod garagen ad samme vej.

Har du set mistænkelig færden på Ouevej mellem Valsgård og Oue? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

24. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. april til den 24. april 2024

Flere indbrud, tricktyverier mod ældre kvinder, narkokørsel og hærværk. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

22. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. april til den 22. april 2024

To narkosælgere og to biltyve anholdt, flere indbrud og episoder med narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. april til den 19. april 2024

Knivstik i Nørresundby, indbrud, falsk tusindkroneseddel opdaget, fuld indbrudstyv anholdt og flere narkobilister. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.