Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

13. april 2021 14:25

Har du set 43-årig mand? Så ring 114

Opdateret 09-06-2021: Nordjyllands Politi indstiller eftersøgning. Den 43-årige savnede nordjyske mand, som siden 9. april 2021 har været forsvundet og eftersøgt af Nordjyllands Politi, er desværre fundet afgået ved døden. De pårørende er underrettet.

Efterlysning

Opdateret 09-06-2021: Nordjyllands Politi indstiller eftersøgning.

Den 43-årige savnede nordjyske mand, som siden 9. april 2021 har været forsvundet og eftersøgt af Nordjyllands Politi, er desværre fundet afgået ved døden. De pårørende er underrettet. 

 



 

Politiet indledte en større efterforskning efter manden natten til fredag, d. 9. april 2021, hvor der ud over søgning med politiets patruljer, herunder politihunde, har været søgt med helikopter samt været indsat styrker fra Hjemmeværnet. 

”Han er sidst set torsdag i sidste uge, og hans familie er meget bekymrede for ham, og vi leder fortsat efter ham i og omkring Jerup,” siger fg. politikommissær Morten Axelsen, der forklarer, at politiet har fået tip og henvendelser fra offentligheden, blandt andet at den 43-årige skulle være set i [LOKATION FJERNET].

 

Kig efter ham i sommerhusområde

Muligvis kan han, siger Morten Axelsen, været søgt nordpå mod [LOKATION FJERNET] – og måske endda videre nordpå derfra i retning mod [LOKATION FJERNET]. Derfor opfordrer politikommissæren særligt borgerne i disse områder til at kigge efter manden – det gælder ikke mindst borgere, der har sommerhuse og fritidshuse i området opfordres til at kigge i udhuse, redskabsskure og lignende.  

Den savnede 43-årige mand beskrives [SIGNALEMENT FJERNET].

”Ring straks til os på 114, hvis du ser eller har set ham – eller hvis du andre oplysninger i sagen,” understreger Morten Axelsen. 

Politiet søger i øjeblikket i områderne omkring Jerup, blandt andet med brug af droner, så borgerne vil fortsat se en hel del politi i området. 

 

[BILLEDE FJERNET]

Pressens kontaktperson

* Morten Axelsen, fg. politikommissær, Nordjyllands Politi, 5183 6016
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.