Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

22. januar 2021 10:03

Mistænkt til alvorligt røveriforsøg nægter at melde sig ***efterlysning aflyst***

Nordjyllands Politi har i over en måned efterlyst [navn fjernet]. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. ***Efterlysningen er aflyst, da mistænkte i går blev anholdt i Århus af kolleger fra Østjyllands Politi. Mistænkte er varetægtsfængslet frem til 27. april 2021.***

Efterlysning

[navn fjernet] er mistænkt for et røveriforsøg begået i Jomfru Ane Parken i Aalborg i sommeren 2020, d. 23. august, hvor den eftersøgte med kniv forsøgte at røve en mobiltelefon fra et 24-årigt offer. Først hen mod slutningen af året lykkedes det for politiets efterforskere at få identificeret den eftersøgte gerningsmand. 11. december 2020 blev han så efterlyst i offentligheden, da han ikke meldte sig til politiet.

"Og det har han stadig ikke gjort," konstaterer lederen af efterforskningen, politikommissær Kenneth Rodam, "vi har været i dialog med ham via hans forsvarer, men han har ikke meldt sig til nærmeste politi, som vi gentagne gang har opfordret ham til."

Derfor udsender Nordjyllands Politi efterlysningen igen.

"Da der tale om en alvorlig sag –  et røveriforsøg med kniv mod et 24-årigt offer – så opfordrer vi borgere med viden om mistænktes opholdssted til straks at henvende sig til os på 114, så vi kan skride til anholdelse og få ham afhørt til sagen," siger Kenneth Rodam, der også benytter lejligheden til at opfordre mistænkte til at melde sig, så sagen kan finde sin afslutning.  

Politiet kan kontaktes døgnet rundt på telefon 114. 

[foto fjernet] 

 

Pressens kontaktperson: 

* Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4026 6195
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

14. april 2021

Nordjyllands Politi

Vidner søges i sag om savnet mand: Har du været på Jerup Strand?

Nordjyllands Politi søger nu aktivt efter vidner i sagen om den savnede 43-årige mand, Kem Dan Jensen fra Jerup, der har været forsvundet siden torsdag i sidste uge.

13. april 2021

Nordjyllands Politi

Har du set 43-årig mand? Så ring 114

Nordjyllands Politi leder stadig efter den 43-årige Kem Dan Jensen, som politiet har efterlyst siden sidste uge, hvor han forsvandt fra sin bopæl i Jerup beliggende i Frederikshavn kommune. Muligvis kan han være søgt nordpå mod et sommerhusområde.

9. april 2021

Nordjyllands Politi

43-ÅRIG MAND SAVNES I JERUP

Opdateret: Nordjyllands Politi leder fortsat efter en 43-årig mand fra Jerup, som man har eftersøgt natten til i dag fredag den 9. april. Politiet offentliggør nu et billede af manden.