Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

27. september 2021 09:30

Vidner søges til voldtægtsforsøg i Hobro

Søndag morgen, d. 26. september 2021, omkring klokken 03.30 fandt der et voldtægtsforsøg sted på Mariagervej 2 i Hobro. Nordjyllands Politi søger nu efter vidner, der bedes ringe på 114.

Gerningsstedet er mere præcist, oplyser efterforskningsleder og politikommissær Mikkel Brügmann, stien ved Rema 1000s lagerområde. Politikommissæren forklarer:

”En 30-årig kvinde kommer gående nede fra byen, og da hun passerede Rema1000 blev hun antastet af en mand, der også var til fods. Manden angreb kvinden, og han væltede hende ned på jorden. Det lykkedes heldigvis for kvinden at sparke sig fri – og til sidst stak han af fra stedet. Ud fra offerets forklaring er det vores mistanke, at mandens hensigt var at voldtage kvinden. Derfor ser vi meget alvorligt på sagen.”  

I forbindelse med efterforskningen af sagen blev der allerede søndag morgen rettet mistanke mod en konkret mand. Han blev afhørt af politiet, og han er efterfølgende løsladt, dog er han fortsat sigtet i sagen.

Nordjyllands Politi søger nu – af hensynet til den videre efterforskning – efter vidner, som enten har hørt eller set noget på gerningstidspunktet omkring Rema1000, ligesom andre, der måtte ligge ind med oplysninger i sagen, skal henvende sig. 

”Ring straks til os på telefon 114, hvis du har nogle informationer i sagen, så vi kan få omstændighederne belyst bedst muligt. Ring hellere en gang for meget end en for lidt,” pointerer Mikkel Brügmann.

Det 30-årige offer led ikke fysisk overlast i forbindelse med voldtægtsforsøget. 

 

Pressens kontaktperson:

* Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5154 9858
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

6. december 2021

Nordjyllands Politi

To mænd efterlyses i grov voldssag

Nordjyllands Politi offentliggør nu signalementer og billeder af to mænd, der mistænkes for at stå bag en grov voldsepisode i Jomfru Ane Gade den 20. november 2021. Genkender man mændene, bedes man kontakte politiet på tlf. 114.

15. november 2021

Nordjyllands Politi

Efterlysning: Genkender du denne mand? ***person identificeret***

Nordjyllands Politi efterlyser nu i offentligheden fotos af en formodet gerningsmand til et røveri begået mod et supermarked i Aalborg. Oplysninger i sagen skal gå til 114. ***Den mistænkte person er identificeret, og han har henvendt sig til politiet. Vi takker mange gange for offentlighedens hjælp i sagen. Efterforskningen i sagen fortsætter.***

27. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Formodet gerningsmand til indbrudsbølge efterlyses: Har du set noget?

Flere villaer i Hobro by har de seneste tre uger været ramt af villaindbrud. Politiet i Hobro har siden efterforsket sagerne intenst, og efterforskerne er nu kommet i besiddelse af billeder af den formodede gerningsmand. Derfor søger man vidner. Ring 114 med informationer.