Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

27. oktober 2021 11:30

Formodet gerningsmand til indbrudsbølge efterlyses: Har du set noget?


Flere villaer i Hobro by har de seneste tre uger været ramt af villaindbrud. Politiet i Hobro har siden efterforsket sagerne intenst, og efterforskerne er nu kommet i besiddelse af billeder af den formodede gerningsmand. Derfor søger man vidner. Ring 114 med informationer.

Efterlysning

Der er gennem de sidste tre uger anmeldt 30 villaindbrud i Hobro by. De fleste er sket i den sydlige del af byen, men også enkelte af dem i den nordlige og vestlige del af byen, og de fleste er sket i nattetimerne, oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær Mikkel Brügmann, der siger:  

”Der har ellers været en lang periode med meget få indbrud i byen, så vi tager denne stigning i indbrud alvorligt. Vi efterforsker massivt i de enkelte sager, men indtil videre har vi ikke et bud på, hvem gerningsmanden er.” 

De enkelte gerningssteder er ofte i nærheden af stier, hvilket gør, at gerningsmanden kan benytte disse til at komme hurtigt væk fra husene.

Efterforskningen har vist, at der har været villaindbrud i Randers, Hadsten og Viborg, hvor modus minder om dem, som er sket i Hobro. 

”Derfor mistænker vi, at den samme gerningsmand kan operere i et større område,” siger politikommissær Mikkel Brügmann. 

Politikommissæren håber at høre fra vidner, der enten har kendskab til personen eller måske har set ham i området. 

”Ring straks til os på 114, hvis du har oplysninger i sagen,” pointerer Mikkel Brügmann, der også opfordrer til, at borgerne kontakter politiet, hvis de observerer mistænkelig adfærd på villaveje eller stier.

Og bor man tæt på et gerningssted – og har selv overvågning  på egen grund – må man gerne kontrollere, om man har haft ubudne gæster, som måske har rekognosceret for et indbrud. 

indbrud1 hobro2

Pressens kontaktperson: 

* Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjylland Politi, 5154 9858 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

6. december 2021

Nordjyllands Politi

To mænd efterlyses i grov voldssag

Nordjyllands Politi offentliggør nu signalementer og billeder af to mænd, der mistænkes for at stå bag en grov voldsepisode i Jomfru Ane Gade den 20. november 2021. Genkender man mændene, bedes man kontakte politiet på tlf. 114.

15. november 2021

Nordjyllands Politi

Efterlysning: Genkender du denne mand? ***person identificeret***

Nordjyllands Politi efterlyser nu i offentligheden fotos af en formodet gerningsmand til et røveri begået mod et supermarked i Aalborg. Oplysninger i sagen skal gå til 114. ***Den mistænkte person er identificeret, og han har henvendt sig til politiet. Vi takker mange gange for offentlighedens hjælp i sagen. Efterforskningen i sagen fortsætter.***

28. september 2021

Nordjyllands Politi

Skamferingssag: Mistænkt mand efterlyses

I forbindelse med efterforskning af flere sager, der omhandler skamfering af flere heste, efterlyser Nordjyllands Politi nu en yngre mand, som man betragter som mistænkt i sagen. Ring straks på 114, hvis du har oplysninger til politiet.