Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

4. september 2019

Nye spor i hjemmerøveri-sag fører til fornyet efterlysning

Nordjyllands Politi frigiver nye oplysninger fra efterforskning i en alvorlig sag, hvor et ægtepar blev udsat for hjemmerøveri: Politiet har nemlig i løbet af efterforskningen fået indsnævret gerningstidspunktet.

Politilogo på rude

Foto: Thomas Tolstrup

Siden det alvorlige hjemmerøveri 12. august 2019 mod ægteparret på en adresse mellem Biersted og Aabybro har Nordjyllands Politi efterforsket intenst i sagen, og det er fra den efterforskning, at man nu frigiver nye oplysninger: at gerningstidspunktet for hjemmerøveriet er snævret kraftigt ind fra kl. 0430 til kl. 0530 om morgenen den 12. august 2019. 
 
”Og derfor søger vi nu særligt efter vidner, der måtte have set personer eller mistænkelige køretøjer i området omkring gerningsstedet i dette tidsrum,” siger lederen af efterforskningen, politikommissær Lene Madsen, der oplyser, at efterforskningen desuden har vist, at de forurettede blev bundet af sorte strips, som gerningsmændene medbragte.  

Gerningsstedet er på en adresse – en gård – beliggende mellem Biersted og Aabybro.

 
Signalementet af gerningsmændene, der tidligere har været offentliggjort, er: 

  • To maskerede gerningsmænd
  • 20-30 år
  • Almindelig af bygning
  • Mørkt tøj og tildækkede ansigter
  • Anvendte peberspray

Politiet kan nu også, til signalementet, tilføje, at gerningsmændene ikke er lige høje.

 

strips til eftersøgning

Politiet fremviser foto af de sorte strips i håb om, at kan føre til nye oplysninger i sagen. Ring 114 til politiet, hvis du har info i sagen.

 

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114. 

 

Pressens kontaktperson er: 

* Lene Madsen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4045 6093 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

25. oktober 2019

Nordjyllands Politi

Efterlysning af mistænkt til voldtægtsforsøg

***Politiet har modtaget nye spor i sagen, hvorfor efterlysningen aflyses. Vi siger tak for offentlighedens hjælp i sagen.*** Nordjyllands Politi ønsker nu offentlighedens hjælp til at få identificeret en person, som de mistænker for at have forsøgt at voldtage en 20-årig kvinde i Aalborg.

18. juli 2019

Nordjyllands Politi

Fire mænd efterlyses for voldtægts-forsøg

I forbindelse med det forsøg på voldtægt af en 28-årig kvinde, der skete i nat i Skagen, 18. juli 2019 kl. ca. 0145, efterlyser Nordjyllands Politi nu fire mænd, der er mistænkte i sagen.

17. juli 2019

Nordjyllands Politi

Gerningsmand til frækt indbrud efterlyses

En datter til et ældre ægtepar fra Frederikshavn fik i går eftermiddags, 16. juli 2019, stjålet sit dankort inde fra forældrenes villa, mens de opholdt sig i haven. Ganske kort tid efter blev der forgæves forsøgt hævet på dankortet. Politiet har dog sikret overvågning af den formodede gerningsmand, som nu offentliggøres.

Afvis cookies