Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

22. juli 2024 13:15

Politiet leder efter 68-årig mand

Nordjyllands Politi efterlyste i går, den 21. juli 2024, i offentligheden den 68-årige Tommy, der er bosiddende i Frederikshavn, men som ikke er blevet set af sine pårørende siden onsdag i sidste uge. Og den 68-årige mand savnes her dagen efter, mandag, stadig.

Det oplyser sagens efterforskningsleder, politikommissær ved Nordjyllands Politi Michael Karstenskov. 

Nordjyllands Politis efterforskningsskridt siden i går, hvor politikredsen modtog anmeldelsen, har blandt andet bestået i en afhøring af en række vidner og andre personer relevant for selve sagen. Derudover har efterforskerne undersøgt, hvorvidt der forefindes overvågning, ligesom de har foretaget indhentning af telefonoplysninger. 

"Disse undersøgelser har desværre ikke båret frugt, så vi savner stadig Tommy, og hans pårørende er meget bekymrede for ham. Og det er vi også – især som tiden går, uden at vi hører fra ham," siger politikommissær Michael Karstenskov. 

 

Søger med hunde 

Det, som politiets efterforskning af de nærmere omstændigheder på nuværende tidspunkt har vist, uddyber politikommissæren, er, at den savnede mands mobiltelefon er gået på en telemast beliggende omkring Hobrogade i Frederikshavn den 17. juli 2024 kl. 19.00. Og de pårørende har sidst været i kontakt med ham på denne dato kort efter, nemlig kl. 18.04. 

”Den savnede er i dårlig fysisk form. Derfor er det vores formodning, at han har benyttet sig af en eller anden form for transportmiddel,” siger Michael Karstenskov, der i den forbindelse dog understreger, at politiet bestemt ikke kan udelukke, at han fortsat befinder sig i området omkring Frederikshavn. 

I øjeblikket har politiet søgning med politihunde i Frederikshavn by og i et nærliggende skovområde. 

”Men vi har fortsat,” tilføjer efterforskningslederen, ”brug for en såkaldt ’milepæl’ – dvs. et sidste sted, hvor han er set – hvor vi kan arbejde videre fra med vores eftersøgning. Og det er derfor, at vi nu igen rækker ud til offentligheden og håber på deres gode hjælp i vores bestræbelser på at finde Tommy.” 

Den savnede mand har følgende signalement: 180 cm høj, kraftig af bygning og med grå hestehale – muligvis iført sort tøj samt sorte briller. 

 

Ring 114

Politikommissæren opfordrer alle med oplysninger i sagen om straks at ringe til politiet på telefonnummer: 114. 

Det kan, eksempelvis, være, hvis man har set ham i Frederikshavn eller andre steder. Det gælder også, hvis man har kendskab til, hvor han have taget ophold. 
 
"De pårørende vil naturligvis gerne have vished for, at han har det godt; så ring til os, hvis du har oplysninger i sagen," lyder opfordringen fra Michael Karstenskov. 
 
Politiets efterforskning i sagen fortsætter i den kommende tid. 

 

***bemærk, at tidspunkt er rettet til kl. 18.04 og IKKE 19.04 som der stod først. Ligesom savnede er i dårlig fysisk form, men ikke dårligt gående.***  

 

Savnet. Ring 114 med info.

 

Pressens kontaktperson er: 

Michael Karstenskov, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5119 1656
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

30. august 2024

Nordjyllands Politi

Beredskaber holder øvelse på Thistedvej den 4. september

Nordjyllands Politi holder øvelse onsdag den 4. september sammen med Beredskabsstyrelsen og sundhedssektoren. Øvelsen foregår på Thistedvej ved Vust kl. 14-23, hvor der derfor vil være omkørsel.

29. august 2024

Nordjyllands Politi

Torsdagens cykelløb i Aalborg afviklet i god ro og orden

Første løbsdag i UCI Gran Fondo World Championship er politimæssigt set afviklet efter planen, uden større udfordringer. Det er status fra Nordjyllands Politi.

29. august 2024

Nordjyllands Politi

Politiet bidrager til sikre rammer for cykelløb i Aalborg

Nordjyllands Politi er til stede under afviklingen af amatør-VM i cykelløb i Aalborg torsdag den 29. august til søndag 1. september 2024. Formål og fokus er at sikre rammerne for en fredelig, festlig og folkelig sportsoplevelse - med så få gener for færdslen som muligt.