Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

23. juni 2022 15:27

Efterforskning fortsætter i sag om knivstikkeri


Nordjyllands Politi har nu et langstrakt efterforskningsforløb foran sig i forbindelse med det knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg, som politiets patruljer rykkede ud til d. 23. juni kl. 02.56 Alle de tre sårede personer er meldt uden for livsfare. Politiet efterlyser fortsat vidner, der bedes ringe 114.

Efterforskningsleder og vicepolitiinspektør Niels Kronborg oplyser, at politiets efterforskningsarbejde ude på gerningsstedet nu er afsluttet. 

”Vi har ophævet afspærringerne på stedet, så trafikken og andre igen kan passere uhindret,” siger vicepolitiinspektøren, der dog understreger, at politiet fortsat har et stort arbejde foran sig. 

”Det er en sag, som vi ser med stor alvor på, og derfor skal vi nu i gang med et langstrakt forløb, hvor vi skal via en lang række efterforskningsskridt skal have skabt klarhed over forløbet før, under og efter knivstikkeriet,” siger Niels Kronborg.

 

Internt opgør – efterforskning fortsætter 

Derfor kommer politiet heller ikke til at kommentere på efterforskningens detaljer og enkeltheder, men vicepolitiinspektøren oplyser dog, at der aktuelt er fire personer sigtet i sagen; sigtelsen lyder på forsøg på manddrab. De tre af de sigtede er også de sårede som følge af knivstikkeriet – og de er alle meldt uden for livsfare. 

”Vi kommer ikke til at gå ind i motivet til knivstikkeriet. Det er noget, som vores efterforskning skal kaste lys på, men jeg vil gerne understrege, at vi anser det som et internt opgør i et kriminelt miljø,” siger Niels Kronborg.

 

Mobil politistation indsættes  

Vicepolitiinspektøren kan dog oplyse, at Nordjyllands Politi i morgen iværksætter en såkaldt tryghedsskabende indsats. Og den indebærer en øget polititilstedeværelse i det berørte område, blandt andet vil den mobile politistation være til stede på Hadsundvej i området ved biblioteket i morgen fra kl. 10 til 13. Her kan man henvende sig, hvis man har oplysninger i sagen – eller hvis man har brug for at tale med politiet om hændelsen. 

”Vi hører også gerne fortsat fra vidner – og hvis man bor i området og har videoovervågning, så må man gerne gemme det og kontakte politiet,” understreger Niels Kronborg.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

Pressens kontaktperson: 

* Niels Kronborg, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 5124 7690
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

24. juni 2022

Nordjyllands Politi

Opdatering i sagen om knivstikkeri i Vejgaard

Nordjyllands Politi har, sent i aftes, løsladt de fire anholdte i sagen om det knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg, som politiets patruljer rykkede ud til natten til torsdag. Sigtelserne opretholdes. Politiet efterlyser fortsat vidner, der bedes ringe 114 med oplysninger i sagen.

23. juni 2022

Nordjyllands Politi

Politi med mundbind under DM-ugen

Under DM-ugen i Aalborg kan man se politibetjente bære mundbind. Det er blot et hensyn til sportsudøvere og samarbejdspartnere, oplyser Nordjyllands Politi.

23. juni 2022

Nordjyllands Politi

Knivstikkeri efterforskes massivt

Nordjyllands Politi modtog 23. juni 2022 kl. 02:56 anmeldelse om, at der var sket et knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg. Politiet sendte øjeblikkeligt adskillige styrker til stedet. En person er i kritisk tilstand. Alle oplysninger skal gå til politiet på telefon 114.

Forslag