Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

24. juli 2024 15:36

68-årig mand savnes fortsat

Nordjyllands Politi indstiller dags dato, den 24. juli 2024, den aktive del af eftersøgningen efter den 68-årig mand. Det skyldes, at der ikke i øjeblikket er flere oplagte spor at forfølge. Politiet modtager stadig information i sagen på 114.

Det oplyser efterforskningslederen, politikommissær Michael Karstenskov, der dog understreger, at politiet straks vil forfølge nye spor i sagen, eksempelvis hvis der kommer relevante informationer ind fra offentligheden.

”Derfor er man velkommen til stadig at ringe til os på 114, hvis man har informationer af betydning for sagen og selvfølgelig, hvis man ser den savnede, som man i så fald bør tage kontakt til,” siger Michael Karstenskov, der ligeledes benytter lejligheden til at rette en stor tak til offentligheden for deres engagement og hjælp i sagen: 

”Dem sætter vi stor pris – og det ved jeg, at også de pårørende har gjort. Tak skal I have.” 

Politiets eftersøgningsskridt i de seneste dage har blandt andet bestået i søgninger med politihunde i fx skovområder, og en helikopter har været indsat i bestræbelser på at finde den savnede mand, ligesom man har indhentet og gennemset videomateriale samt foretaget forskellige afhøringer og forhøringer.

Disse undersøgelser har desværre ikke båret frugt, og da der for nuværende ikke er flere nye spor for politiet at forfølge, så indstilles den aktive del af eftersøgningen. De nærmeste pårørende er blevet underrettet om politiets beslutning. 

Alle oplysninger i sagen skal gå til politiet på 114.  

 

 

Pressens kontaktperson:

* Michael Karstenskov, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5119 1656
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

30. august 2024

Nordjyllands Politi

Beredskaber holder øvelse på Thistedvej den 4. september

Nordjyllands Politi holder øvelse onsdag den 4. september sammen med Beredskabsstyrelsen og sundhedssektoren. Øvelsen foregår på Thistedvej ved Vust kl. 14-23, hvor der derfor vil være omkørsel.

29. august 2024

Nordjyllands Politi

Torsdagens cykelløb i Aalborg afviklet i god ro og orden

Første løbsdag i UCI Gran Fondo World Championship er politimæssigt set afviklet efter planen, uden større udfordringer. Det er status fra Nordjyllands Politi.

29. august 2024

Nordjyllands Politi

Politiet bidrager til sikre rammer for cykelløb i Aalborg

Nordjyllands Politi er til stede under afviklingen af amatør-VM i cykelløb i Aalborg torsdag den 29. august til søndag 1. september 2024. Formål og fokus er at sikre rammerne for en fredelig, festlig og folkelig sportsoplevelse - med så få gener for færdslen som muligt.