Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

27. september 2019 10:37

Flere personer efterlyses nu i voldssag

I forbindelse med en voldshandling begået 24. august 2019 i Aalborg efterlyser Nordjyllands Politi nu yderligere to personer. ***Politiet kan nu oplyse, at alle de tre efterlyste i går, 29. september 2019, meldte sig selv til politiet på baggrund af efterlysningen offentliggjort i medierne.***

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

I forbindelse med politiets efterforskning af voldssagen har efterforskernes arbejde nu ført til, at man udvider efterlysningen til – ud over den formodede gerningsmand – også at omfatte dennes to kammerater. 

Volden skete lørdag aften 24. august ca. kl. 2330 i Aalborg på hjørnet af Kong Christians Allé og Hasserisgade efter en Suspekt koncert. Her blev forurettede – en 21-årig mand – tildelt et slag i ansigtet, der resulterede i, at forurettede faldt bag over og slog hovedet mod jorden med svære skader til følge. 

”Den forurettede er fortsat indlagt og i behandling for sine svære skader,” siger politikommissær Martin Rolighed, der leder politiets efterforskning af sagen. 

Ring 114 med oplysninger

Politikommissæren oplyser, at sagen fortsat efterforskes intenst, og at de foreløbige efterforskningsskridt, blandt andet vidneafhøringer og gennemsyn af overvågningsoptagelser, har givet anledning til, at Nordjyllands Politi nu kommer med en helt ny efterlysning i sagen. 

”Vi har tidligere efterlyst vidner, og vi går nu igen ud i offentligheden med et udvidet signalement, af både den formodede gerningsmand og dennes kammerater,” siger politikommissær Martin Rolighed, der tilføjer, at ifølge vidneforklaringer så fulgte den formodede gerningsmand med flere personer. 

”Vi opfordrer alle personer med kendskab til sagen om at henvende sig til os,” siger han.

De efterlyste mænd beskrives af politiet som: 

*  A [signalement fjernet] 

* B: [signalement fjernet]   

* C: [signalement fjernet] 

Politiet opfordrer de efterlyste personer til at melde sig til politiet. 

”Og hvis man genkender de efterlyste mænd ud fra signalement, eller man har andre oplysninger til efterlysninger eller i sagen, så skal man straks ringe til os,” pointerer politikommissær Martin Rolighed. 
 
Man skal ringe til politiet på telefonnummer: 114. 

 

Pressens kontaktperson er: 

* Martin Rolighed, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5179-1533
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Tungvognskontrol på E45 viser plads til forbedringer

Tungvognscenter Nord afholdte, sammen med en række aktører, tungvognskontrol torsdag den 18. april 2024 nord for Randers på motorvej E45. Kontrollen afslørede plads til forbedringer.

18. april 2024

Nordjyllands Politi

Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand kort efter midnat, den 18. april 2024, blev stukket i brystet. Episoden fandt sted i et boligkvarter i Nørresundby. En 45-årig mistænkt blev kort efter hændelsen anholdt; han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

12. april 2024

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi skred i nat, den 12. april 2024, til anholdelse af to mænd, som politiet mistænker for at stå bag flere tilfælde af indbrudskriminalitet begået forskellige steder i politikredsen i løbet af de sidste måneder.