Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

4. april 2019 09:46

Lokalpoliti uddelte påskeæg til Lilys klasse

Politiets opgaver er meget varierede. Onsdag den 3. april 2019 løste lokalbetjente fra Hobro Politistation en af de opgaver, som varmer på selv den koldeste forårsdag: at gætte en lille piges gækkebrev og uddele påskeæg til hele hendes klasse.

Når de voksne taler om synligt lokalpoliti, nærhed, tryghed og alt det der, så kan det i en almindelig hverdag somme tider oversættes til noget, alle børn kan forstå. 

Således havde lokalpolitiet fra Nordjyllands Politis afdeling i Hobro taget sig tid til at ”opklare”, hvem der havde sendt stationen et fint lille gækkebrev. Og onsdag den 3. april klokken cirka 10.30 dukkede tre lokale politifolk så op i 0. klasse på Mariagerfjord Idrætsskole, Sønder Onsild, for at opfylde 6-årige Lilys ønske om at få besøg af politiet i sin klasse.

Børnene vidste naturligvis intet om politiets fremmøde, som blot var aftalt med skolens personale. Men der var ingen tvivl om, at de uniformerede betjente, patruljebilen og selvfølgelig også de medbragte påskeæg vakte stor glæde blandt børnene.

”Politiet har mange opgaver, og at besøge Lily og hendes klasse var en af de bedre, ingen tvivl om det. Samtidig er det også en relevant og vigtig opgave for lokalpolitiet at vedligeholde en god kontakt til skolerne, både via etablerede samarbejder omkring børn og unge og i mere uformelle sammenhænge som denne,” fortæller Simon Hjorth Jacobsen, leder af politiets forebyggelsesafdeling i Hobro. 

Han tilføjer med et smil: ”Og nu vil alle børnene være politibetjente!”

 

 

Pressens kontakt i sagen

 

Simon Hjorth Jacobsen, tlf. 4020 9808

 

Billeder

 

Lily går i 0. klasse på Mariagerfjord Idrætsskole. Hun havde lavet et gækkebrev til lokalpolitiet i Hobro. Den 3. april 2019 besøgte politiet Lilys skole og havde påskeæg med.

 

Lokalbetjente fra Hobro Politistation uddelte påskeæg til Lily og hendes klassekammerater på Mariagerfjord Idrætsskole den 3. april 2019.

 

 

Gækkebrev til Hobro Politistation fra 6-årig pige

 

Brevet, der var vedlagt et gækkebrev til Hobro Politistation fra 6-årig pige

 

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Tungvognskontrol på E45 viser plads til forbedringer

Tungvognscenter Nord afholdte, sammen med en række aktører, tungvognskontrol torsdag den 18. april 2024 nord for Randers på motorvej E45. Kontrollen afslørede plads til forbedringer.

18. april 2024

Nordjyllands Politi

Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand kort efter midnat, den 18. april 2024, blev stukket i brystet. Episoden fandt sted i et boligkvarter i Nørresundby. En 45-årig mistænkt blev kort efter hændelsen anholdt; han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

12. april 2024

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi skred i nat, den 12. april 2024, til anholdelse af to mænd, som politiet mistænker for at stå bag flere tilfælde af indbrudskriminalitet begået forskellige steder i politikredsen i løbet af de sidste måneder.