Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

14. august 2019

Større politi-indsats i Vendsyssel


Nordjyllands Politi har det meste af dagen arbejdet i omkring området i Tårs i Vendsyssel. Det skete på baggrund af anmeldelser om trusler.

Politilogo på rude

Foto: Thomas Tolstrup

Truslerne var rettet mod politiet og indgik til Syd- og Sønderjyllands Politi, men da mistænkte har tilknytning til en adresse i Tårs, blev der også iværksat en større politioperation i Nordjylland. 

”Når vi modtager sådan en anmeldelse, så tager vi ingen chancer. Derfor afsender vi straks flere patruljer til stedet,” siger den ansvarlige for politiets indsats, vicepolitiinspektør Anders Uhrskov. 

Den mistænkte er tilbageholdt af Syd- og Sønderjyllands Politi. Sagens videre efterforskning foregår derfor ved Syd- og Sønderjyllands Politi, hvortil pressens henvises for yderligere spørgsmål.

”Vi assisterer vores sønderjyske kolleger med efterforskningen af sagen, hvorfor man fortsat kan se politiet i området omkring Tårs,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov. 

Nordjyllands Politi har ingen yderligere kommentarer. 

 

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

11. november 2019

Nordjyllands Politi

Styrket politiindsats over for rejsende fra Sverige til Danmark

Fra i morgen, 12. november 2019, igangsættes en styrket politiindsats, herunder midlertidig grænsekontrol, når borgerne rejser fra Sverige til Danmark. Det indebærer, at Nordjyllands Politi vil foretage kontroller ifm. færgetrafikken i Frederikshavn.

11. november 2019

Nordjyllands Politi

Pige omkom i alvorlig færdselsulykke – vidner efterlyses

En 12-årig pige blev i morges, d. 11. november 2019, dræbt i en tragisk færdselsulykke, da hun blev påkørt af en bil. Ulykke skete i Østervrå i Vendsyssel. De pårørende til pigen er underrettet. Nordjyllands Politi efterlyser nu vidner.

11. november 2019

Nordjyllands Politi

Pige omkommet i alvorlig færdselsulykke

En 12-årig pige blev i morges i Østervrå i Vendsyssel påkørt af en bil. Pigen omkom efterfølgende af sine kvæstelser. De pårørende til pigen er underrettet.

Afvis cookies