Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

14. august 2019

Større politi-indsats i Vendsyssel


Nordjyllands Politi har det meste af dagen arbejdet i omkring området i Tårs i Vendsyssel. Det skete på baggrund af anmeldelser om trusler.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Truslerne var rettet mod politiet og indgik til Syd- og Sønderjyllands Politi, men da mistænkte har tilknytning til en adresse i Tårs, blev der også iværksat en større politioperation i Nordjylland. 

”Når vi modtager sådan en anmeldelse, så tager vi ingen chancer. Derfor afsender vi straks flere patruljer til stedet,” siger den ansvarlige for politiets indsats, vicepolitiinspektør Anders Uhrskov. 

Den mistænkte er tilbageholdt af Syd- og Sønderjyllands Politi. Sagens videre efterforskning foregår derfor ved Syd- og Sønderjyllands Politi, hvortil pressens henvises for yderligere spørgsmål.

”Vi assisterer vores sønderjyske kolleger med efterforskningen af sagen, hvorfor man fortsat kan se politiet i området omkring Tårs,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov. 

Nordjyllands Politi har ingen yderligere kommentarer. 

 

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

7. august 2020

Nordjyllands Politi

Ældre ægtepar overfaldet – 43-årig mand fremstilles i grundlovsforhør

Nordjyllands Politi rykkede i går aftes ud til et sommerhus i Storvorde, hvor et ældre ægtepar var blevet udsat for et voldeligt overfald. En 43-årig mand er anholdt i sagen og fremstilles i grundlovsforhør i dag.

6. august 2020

Nordjyllands Politi

Ransagning i Rørdal – tre sigtet for indbrudstyveri

Nordjyllands Politi har i dag den 6. august 2020 foretaget en ransagning i Rørdal, Aalborg Øst. I den forbindelse blev tre personer sigtet for indbrudstyveri – de to fremstilles fredag i grundlovsforhør.

5. august 2020

Nordjyllands Politi

Hjælp politiet: Vidner til vold efterlyses

Natten imellem fredag den 24. og lørdag d. 25. juli 2020 omkring kl. 0020 blev der på hjørnet af Borgergade og Vesterbro i det centrale Aalborg udøvet alvorlig vold, hvor 4 mænd i forening overfaldt to andre mænd med slag og spark. Nu søger Nordjyllands Politi særligt efter fire vidner. Deres observationer kan nemlig bidrage til sagens fulde opklaring.

Afvis cookies