Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

14. august 2019

Større politi-indsats i Vendsyssel


Nordjyllands Politi har det meste af dagen arbejdet i omkring området i Tårs i Vendsyssel. Det skete på baggrund af anmeldelser om trusler.

Politilogo på rude

Foto: Thomas Tolstrup

Truslerne var rettet mod politiet og indgik til Syd- og Sønderjyllands Politi, men da mistænkte har tilknytning til en adresse i Tårs, blev der også iværksat en større politioperation i Nordjylland. 

”Når vi modtager sådan en anmeldelse, så tager vi ingen chancer. Derfor afsender vi straks flere patruljer til stedet,” siger den ansvarlige for politiets indsats, vicepolitiinspektør Anders Uhrskov. 

Den mistænkte er tilbageholdt af Syd- og Sønderjyllands Politi. Sagens videre efterforskning foregår derfor ved Syd- og Sønderjyllands Politi, hvortil pressens henvises for yderligere spørgsmål.

”Vi assisterer vores sønderjyske kolleger med efterforskningen af sagen, hvorfor man fortsat kan se politiet i området omkring Tårs,” siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov. 

Nordjyllands Politi har ingen yderligere kommentarer. 

 

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

17. januar 2020

Nordjyllands Politi

Indbrudstyv blev hurtigt anholdt

Nordjyllands Politi anholdt i går eftermiddags – d. 16. januar 2020, kl. 14.44 – en 28-årig indbrudstyv i Aalborg kort efter et indbrud. Politiets efterforskning i sagen giver anledning til, at den anholdte kan sigtes for flere forhold.

15. januar 2020

Nordjyllands Politi

Unge forfalskede pas

Nordjyllands Politi har i årets første par uger sigtet fire unge på 17 år, der alle har forfalsket deres pas. Formålet har været at opnå adgang til forskellige restaurationer, primært i Jomfru Ane Gade. De fire unge sigtets for dokumentfalsk.

20. december 2019

Nordjyllands Politi

Ingen ny efterforskning i Pedal Ove-sagen

Nordjyllands Politi iværksætter ingen ny efterforskning i forbindelse med, at Pedal Ove-sagen har været gennemgået i en bog og en tv-dokumentar. Det har politiet i dag, 20. december 2019, besluttet.

Afvis cookies