Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

26. november 2021 11:09

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25.-26. november 2021

Tyverier fra biler, ødelagt julehygge, unge butikstyve og narkobilister er nogle af de ting, som du kan læse om på dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Computere stjålet fra bil, Kgs. Lyngby

Mellem onsdag eftermiddag og onsdag aften klokken 20.00 er der stjålet to bærvare computere fra bagagerummet på en bil, som holdt i parkeringshuset på Nørgårdsvej. Tyven har formentlig brudt billåsen op, for at skaffe sig adgang til bagagerummet.

 

Rat stjålet, Charlottenlund

Fra en BMW, som holdt på Bernstorfflund Allé, er der mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07.50 stjålet et rat. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 08.26.

 

Musikanlæg og navigation stjålet fra bil, Kgs. Lyngby

Fra en VW Passat, som holdt på Kollegiebakken, er der mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07.45 stjålet soundbar, subwoofer og navigationsanlæg. Tyven har knust en siderude for at komme ind i bilen. Også en bil på Akademivej har været udsat for tyveri. Her er der tale om en Mercedes, hvor der mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.00 er stjålet rat og en bærbar pc.

 

Snusede sig frem til hash, Farum

To af politiets narkohunde snusede sig torsdag formiddag omkring klokken 09.00 frem til en større mængde salgsklumper af hash ved en målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan. Hashen var skjult i p-kælderen ved Nygårdterrasserne.

 

Designerlamper stjålet, Vedbæk

Mellem klokken 03.00 natten til torsdag og 08.30 torsdag morgen er der stjålet flere udendørs designerlamper fra en villa på Frydenlundsvej.

 

Lyskæder ødelagt, Holte

Ukendte gerningspersoner har mellem tirsdag eftermiddag og torsdag morgen klokken 06.45 ødelagt julehyggen ved Børnehaven Søllerød på Vangebovej. Her er nogle lyskæder og ”pynte-julegaver” blevet ødelagt. Hærværket blev anmeldt klokken 11.00.

 

Ridser i lakken, Ølstykke

Mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.00 har en ukendt gerningsperson lavet dybe ridser på fronten og dørene af en VW Up, som holdt på Park Allé. Hærværket blev anmeldt klokken 12.37 torsdag.

 

Narkobilist uden kørekort opgav falsk fødselsdato, Frederiksværk

Torsdag eftermiddag klokken 13.55 blev en 48-årig mand uden fast adresse standset, da han kom kørende ad Fjordgade. Manden kørte bil på trods af, at han var påvirket af hash samt amfetamin og ikke havde noget kørekort. Ydermere opgav han en falsk fødselsdato. Den 38-årige blev sigtet for alle tre forhold og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal klarlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad til brug for den videre sagsbehandling.

 

Overvågningskamera stjålet, Gentofte

En ukendt mand stjal torsdag morgen mellem klokken 05.00 og 06.00 overvågningskameraet fra en carport på Solbakkevej. Kameraet nåede dog at filme manden, der beskrives som 25-35 år, lys i huden, almindelig af bygning, iført sort kasket med hvide malingkatter og halstørklæde med firkantet mønster. Tyveriet blev anmeldt torsdag eftermiddag klokken 14.59.

 

Unge mænd taget for butikstyveri, Kokkedal

To 15-årige unde mænd fra Kokkedal blev torsdag eftermiddag klokken 15.15 taget for butikstyveri i Netto på Højengen, hvor de havde stjålet energidrik og slik. De unges forældre og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen.

Stjal sokker og trusser, Frederikssund

To 14-årige piger fra henholdsvis Skuldelev og Frederikssund stjal torsdag eftermiddag klokken 15.17 sokker og trusser i H&M i Sillebroen. Forinden havde de været i Kvickly stjålet nogle energidrik. Pigernes forældre og de sociale myndigheder bliver underrettet om sagen.

Vaccinations-interesse skabte trafikkaos, Virum

En ekstraordinær stor interesse for at blive vaccineret mod Covid-19 skabte torsdag eftermiddag omkring klokken 15.35 så meget trafikkaos i krydset Sennepsmarken/Hummeltoften, at der blev sendt en patrulje ud for at regulere trafikken.

Sparkede til bil, Allerød

En ukendt mand sparkede torsdag eftermiddag ved 14.30-tiden til en bil på p-pladsen ved Netto på Allerød Stationsvej. Her var bilens ejer kort forinden kommet til at snitte en mand med bilens ene sidespejl, da bilisten i lav fart passerede manden, der kom gående sammen med to andre. En af de tre mænd kom efterfølgende hen til bilen og sparkede og slog til den, så den blev både ridset og bulet, hvorefter de forsvandt fra stedet. Hærværksmanden beskrives som østeuropæisk af udseende, lys i huden, 27-35 år, 170-180 cm høj, spinkel af bygning med langt brunt hår og en krone på den ene fortand. Han var iført en mørk hue og cowboyjakke og talte engelsk.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Mellem klokken 13.56 og 16.40 blev der fra en personbil, som holdt parkeret på en parkeringsplads ved Jernbanepladsen, stjålet en jakke og nogle vanter. Indstigning i bilen var sket ved opbrydning af bilens ene dør.

Kørsel uden førerret, Hillerød

En patrulje standsede på Industrivænget en 36-årig mandlig bilist fra Hillerød klokken 16.35. Her blev han sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde erhvervet sig førerret til køretøjet.

Indbrud i virksomhed, Værløse

Mellem klokken 15.30 og 16.50 skaffede ukendte gerningspersoner sig adgang til en virksomhed på Ryetvej. Fra stedet blev der stjålet to bærbare computere samt et pengeskab.

Narkokørsel, Hørsholm

En 25-årig mandlig bilist fra København blev klokken 18.08 standset af en patrulje på Helsingørmotorvejen i sydgående retning. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Den 25-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Mistænkeligt forhold, Værløse

Klokken 19.40 indløb der anmeldelse om, at to personer med mistænkelig adfærd befandt sig i området omkring Skovdalen. Da de to personer opdagede en forbipasserende borger, løb de fra stedet. Der var formentlig tale om de samme to personer, som nogle dage i træk var blevet set i området. En patrulje kørte til stedet for at lede efter de to personer med henblik på at fastslå årsagen til deres tilstedeværelse. Det var dog ikke muligt at udfinde dem. De to personer beskrives som: af anden etnisk herkomst end dansk. Iført sort tøj og med hætter trukket op om hovedet.

Mand havde hash i tasken, Helsingør

Ved Helsingør Havn markerede en narkohund fra Told & Skat klokken 19.53 på en taske tilhørende en 26-årig udenlandsk mand, og under ransagning af tasken blev der fundet en mindre mængde hash. En patrulje på stedet sigtede derfor den 26-årige for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Tyveri af pung, Helsingør

En 67-årig mand fra Snekkersten anmeldte klokken 20.03, at han tidligere på aftenen havde fået stjålet sin pung på Skyttenstræde. Han havde befundet sig på stedet klokken 18.00, da han tabte nogle varer ud af hånden. To fremmede mænd henvendte sig i den forbindelse til ham. Den ene hjalp ham med at samle varerne op, mens den anden stod helt nær ved den 67-årige. Efterfølgende opdagede han, at hans pung, som han havde haft i jakkelommen, var blevet stjålet.

Manden, som hjalp med at samle varerne op, beskrives som: dansk af udseende, 47-53 år, 178-184 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med kort lyst hår. Talte dansk. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke noget signalement af den anden mand.

Tyveri fra butikslager, Værløse

Personalet i Netto på Kirke Værløsevej anmeldte klokken 20.15, at to personer netop havde stjålet varer fra butikkens lagerrum og var kørt fra stedet i en Ford Focus. En patrulje kørte til stedet og ledte efter gerningspersonerne, men de var ikke mulige at udfinde. 

Nordsjællands Politi har en formodning om, at der er tale om samme gerningspersoner, som kort forinden også havde stjålet varer fra Nettos varelager på Bygaden.

Den ene gerningsperson beskrives som: mand, ikke etnisk dansker af udseende, 30-35 år, 180-190 cm, muskuløs af bygning, mørk i huden og med kort sort hår. Iført grøn Le Deux-kasket, jakke med hvid front og sort ryg, mørke bukser samt grønne sneakers. Talte dansk. Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke noget signalement af den anden gerningsperson.

Anmeldelse om mand på togskinnerne, Frederikssund

Klokken 21.11 indløb der anmeldelse om, at en mand iført grå bukser og grøn/blå jakke rendte rundt på skinnerne på Frederikssund Station, og der var mistanke om, at han kunne have til hensigt at udøve hærværk på togvognene. En patrulje kørte til stedet for at lede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham.

Sigtet for besiddelse af stoffer, Nærum

En patrulje traf klokken 21.20 to mænd i skolegården ved Nærum Skole, og her blev den ene, en 20-årig mand fra Nærum, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Narkokørsel, Helsingør

En 29-årig mandlig bilist fra Helsingør blev klokken 21.30 standset af politiet ved Helsingør Havn. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

Mand stjal lampe fra villa, Charlottenlund

En borger anmeldte klokken 23.43, at han netop havde set en mand komme ud fra haven ind til en villa på Vasehøjvej med en stor genstand i armene. Manden løb hen til en nyere mørk Volkswagen Golf og kørte fra stedet. En patrulje kørte til området og kiggede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham. Det kunne efterfølgende konstateres, at manden havde stjålet en lampe fra muren på villaen.

Manden beskrives som: 25-30 år, dansk af udseende, iført mørk hættetrøje. 

Sigtet for at køre bil uden nummerplader, Snekkersten

På Kongevejen standsede en patrulje klokken 01.20 en 29-årig udenlandsk mandlig bilist, som kørte i østgående retning. Her blev han sigtet for at køre bil uden at have påsat nummerplader hverken foran eller bag på bilen.

Forsøg på indbrud, Virum

Klokken 01.38 indløb der anmeldelse om, at en person netop havde forsøgt at begå indbrud i en villa på Munkebakken. Beboeren på adressen havde ligget og sovet, men vågnede ved, at en person stod ude foran vinduet. Ved synet af den nu vågne beboer flygtede gerningspersonen i ukendt retning. Patruljer kørte til stedet, og med patruljehund blev der søgt efter gerningspersonen i området. Det var dog ikke muligt at udfinde nogen, som kunne sættes i forbindelse med episoden. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke signalement af gerningspersonen.

Mand smadrede rude i blomsterbutik, Hillerød

En borger anmeldte klokken 01.54, at han netop havde observeret en mand knuse ruden ind til en blomsterbutik på Helsingørsgade. Herefter tog manden et kanonslag frem og skulle til at antænde det, men da han opdagede borgeren, opgav han sit foretagende og forlod stedet. En patrulje kørte til området for at lede efter manden, og nærved traf de en 37-årig udenlandsk mand, som svarede til beskrivelsen. Han blev derfor anholdt og taget med på politistationen.

Tyveri fra personbil, Hillerød

Mellem klokken 00.30 og 06.03 blev ruden i en Volkswagen personbil knust, mens bilen holdt parkeret på Helsevej. Fra bilen blev der stjålet infodisplay, navigation og hovedtelefoner.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

12. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 11.-12. august 2022

Vanvidskørsel, tyveri og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

11. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 10.-11. august 2022

Færdselsuheld, tyverier, musik til ulempe og en anholdt indbrudstyv. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

10. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 09.-10. august 2022

Tyverier, hittehash, skoleklasse på gale veje og person fundet i brændt bil. Her er uddrag af det seneste døgns hændelser i Nordsjællands politikreds

Forslag