Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

15. februar 2019 10:54

Uddrag af døgnrapporten 14.-15. februar 2019

Trafikvold, tyveri fra varebiler, færdselsuheld og butikstyverier. Her er uddrag af dagens døgnrapport fra Nordsjælland.

Tyveri fra varebil, Allerød

Klokken 07.11 blev det anmeldt, at der natten til torsdag var blevet stjålet værktøj for adskillige tusinde kroner fra en håndværker-varevogn parkeret på Viaduktvej. Gerningsmændene var kommet ind i køretøjet ved at bore hul ved låsen.

Samme type anmeldelse indløb klokken 08.11, hvor et lignende forhold var gået ud over en håndværker-varevogn parkeret på Magnolievangen.

Vold, Værløse

Klokken 10.22 blev det anmeldt, at en bilist var blevet slået med et koben af en lastbilchauffør i krydset Ring 4/Åvej. Der havde kort forinden været uenighed om korrekt kørsel, hvilket havde fået de to parter til at holde ind til siden og stige ud af deres køretøjer.

Bilisten, en 41-årig mand fra Farum, fik i forbindelse med hændelsen en flænge over øret, en flænge på underarmen samt en hævet overarm. Lastbilchaufføren kørte efterfølgende fra stedet.

Flere vidner havde set optrinnet samt noteret oplysninger om lastbilen, og efter forudgående aftale blev den formodede gerningsmand anholdt uden dramatik klokken 13.16 på en rasteplads uden for Roskilde.

Den formodede gerningsmand, en 33-årig mand fra Næstved, bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag klokken 12.45 i Retten i Lyngby.

Kørsel i frakendelsestiden, Helsingør

Klokken 13.49 blev en 54-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Gurrevej. Her viste det sig, at han tidligere var blevet frakendt retten til at føre bil, og han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Kørsel i frakendelsestiden, Hellerup

Klokken 15.05 blev en 59-årig kvindelig bilist fra Charlottenlund standset og kontrolleret på Tranegårdsvej. Her viste det sig, at hun tidligere var blevet frakendt retten til at føre bil, og hun blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Færdselsuheld, Helsingør

Klokken 15.12 blev det anmeldt, at en personbil kørende ad Esrumvej i østlig retning havde påkørt en cyklist kørende ad Esrumvej i vestlig retning, da bilen skulle dreje til venstre ad Gefionsvej. Cyklisten, en 23-årig kvinde, blødte efterfølgende fra næse og læbe. Bilisten, en 20-årig mand ligeledes fra Helsingør, blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Færdselsuheld, Hellerup

Klokken 15.25 skete der er færdselsuheld på Strandvejen nær Marievej, da part 1, en 22-årig mand fra København, holdt parkeret i siden af vejen og derefter svingede ud på vejen i sydgående retning, hvorved han påkørte part 2, en 25-årig kvinde fra København, som kom netop kom kørende i samme retning. 

Part 1 fik ved uheldet en bule i panden, men derudover skete der ingen personskade. 

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 15-årig dreng blev klokken 15.57 taget i at stjæle en hue fra Magasin. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de sigtede ham for butikstyveri. Grundet hans unge alder blev hans forældre og de sociale myndigheder også kontaktet.

Lastbil spærrede vejen, Kvistgård

Klokken 16.52 blev det anmeldt, at en lastbil holdt på tværs af vognbanen på Hornbækvej og spærrede begge spor, så trafikken ikke kunne komme forbi. En patrulje kørte til stedet og fik kontakt til vognmanden, som kom til stedet for at trække vogntoget fri, hvorefter trafikken igen kunne glide. 

Kørte med spiritus i blodet, Helsingør

En 58-årig mand fra lokalområdet blev standset på sin knallert klokken 16.58 på Rosenkildevej. Et alkometer afslørede, at han var påvirket af alkohol over det tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel. En blodprøve skal nu fastslå den eksakte promille.

Stjal bland selv-slik, Frederikssund

En 14-årig dreng blev klokken 18.57 taget for butikstyveri i Kvickly på Nygade. En patrulje kørte til stedet og konstaterede, at drengen havde stjålet bland selv-slik for 31 kr. Grundet drengens alder blev hans forældre og de sociale myndigheder kontaktet, og det blev aftalt med drengen, at han skulle betale det, han skyldte.

Uro, Hillerød

En taxachauffør trykkede klokken 19.02 på sit nødkald på Hillerødholmsalle. En patrulje kørte til stedet, hvor det viste sig, at en 56-årig mand fra Hillerød ikke ville betale sin regning. Den 56-årige var så påvirket af spiritus, at patruljen vurderede, at han ikke kunne tage vare på sig selv, og han blev derfor taget med på stationen til detentionsanbringelse, indtil han igen var i stand til at klare sig selv.

Brand, Vejby

Klokken 19.59 opstod der brand i en garage på Stokkevangen. Flere patruljer kørte derfor til stedet, hvor branden blev slukket af brandvæsnet. Årsagen til branden kendes på nuværende tidspunkt ikke, og undersøgelser skal derfor pågå for at fastslå dette.

Indbrud, Gentofte

Der indløb klokken 23.11 anmeldelse om, at der var indbrud i et hus på Plantagevej. En patrulje kørte derfor til stedet og eftersatte en mulig gerningsmand, som dog forsvandt fra området, inden han blev indhentet.

På overvågning ses flere gerningsmænd, hvoraf en af dem beskrives som: 180-190 cm., iført stor frakke og hætte over hovedet.

Kørte under påvirkning af narko, Nivå

Klokken 00.18 blev en 24-årig mandlig bilist uden kendt adresse standset på Nivåvej. Et narkometer viste, at han var påvirket af euforiserende stoffer, mens han kørte bil, hvilket han blev anholdt og sigtet for. Derudover blev den 24-årige også sigtet for at køre bil, selv om han havde fået frakendt førerretten.

Stjal øl og drak dem foran kiosken, Hillerød

Klokken 02.39 indløb der anmeldelse om, at fire personer havde været inde i 7/Eleven på Nordre Jernbanevej, hvor den ene, A, havde stjålet tre sixpacks øl, mens en anden af dem, B, købte cigaretter ved kassen. Herefter var han gået udenfor, hvor han havde stået og drukket nogle af øllene. En patrulje kørte til stedet og runderede på stationen, men mændene var ikke længere i området.

A, som stjal øllene, beskrives som: A: mand, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 170-175 cm., kraftig af bygning, brun i huden. Iført sort hættetrøje med rød skrift. Talte dansk.

De tre andre mænd beskrives som:

B: mand, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, ca. 170 cm., spinkel af bygning, brun i huden og med kort sort hår. Yderligere kendetegn: Havde guldtænder, som kunne ligne ”grills”. Iført sort jakke. Talte dansk.

C: mand, brun i huden. Iført sort tøj.

D: mand, brun i huden. Iført sort tøj.

Kørte uden kørekort, Jægerspris

En lokal 25-årig mand blev klokken 04.00 standset i sin bil på Orebjergvej. Han kunne ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han ikke havde erhvervet førerret, og det modtog han derfor en sigtelse for.

 

Indbrud anmeldt den 14.-15. februar 2019 i Nordsjællands politikreds

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

23. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22.- 23. april 2024

Mand anholdt for tyveri fra byggeplads. Voldsom brand i ejendom og trusler mod borgere og politiet. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

22. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 21.- 22. april 2024

Færdselsuheld, narkokørsel og butikstyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

19. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18.- 19. april 2024

Tyveri, spirituskørsel og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.