Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

19. august 2020 11:08

Uddrag af døgnrapport 18. - 19. august 2020

Overfald, brand og balloner, der lød som skud. Her er uddrag af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

Havde hampplanter i haven

Helsinge: Tirsdag formiddag klokken 10.05 var en patrulje på besøg i en have på en adresse i kvarteret omkring Helsinge Station. Her blev der fundet flere hampplanter, ligesom der i en bolig blev fundet skunk og planter, der var lagt til tørre. En 53-årig mand blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Stjal energidrik

Allerød: En 18-årig mand med ukendt adresse blev tirsdag formiddag klokken 11.38 sigtet for butikstyveri i Rema 1000 på Kongevejen, hvor han havde stjålet en energidrik.

Værktøj stjålet

Frederikssund: Fra et kontor og værksted på Strandlystvej er der mellem mandag eftermiddag klokken 16.00 og tirsdag morgen klokken 06.15 stjålet værktøj og byttepenge. Tyven er formentlig kommet ind ved at bryde et vindue op.

Computere stjålet

Espergærde: Ved et indbrud på Espergærde Skole er der mellem mandag klokken 22.00 og tirsdag klokken 07.00 stjålet bærbare computere. Tyven har brudt et vindue op for at komme ind.

 

Kørte uden kørekort

Ølstykke: En 54-årig mand fra Greve blev tirsdag eftermiddag klokken 12.57 standset, da han kom kørende ad Frederiksborgvej. Her viste det sig, at han var frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Varetægtsfængslet for drabsforsøg

Hørsholm: En 24-årig mand blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for drabsforsøg, efter et knivstikkeri i Center Sjælsmark natten til tirsdag, hvor en 22-årig blev stukket. Den 24-årige blev varetægtsfængslet i fire uger.

Tasker stjålet fra bil

Gilleleje: Fra en vil, som holdt parkeret på Fyrvejen, er der mellem klokken 14.15 og 15.10 tirsdag eftermiddag stjålet to tasker, der indeholdt tøj. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse bagruden.

 

Skud var balloner, der sprang

Hellerup: En 27-årig mand fra København ringede tirsdag aften klokken 18.51 til politiet for at fortælle, at han havde hørt skud og skrig fra Sankt Lukas Vej. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at det, som manden havde hørt var skrig og skrål samt balloner, der sprang i forbindelse med en gårdfest.

Mand sigtet for at sælge narko

Farum: En 26-årig mand fra Værløse blev tirsdag aften klokken 18.05 sigtet for salg af euforiserende stoffer ved Nygårdterrasserne. Manden blev fundet i besiddelse af et større kontantbeløb og i nærheden af, hvor han blev truffet, blev der fundet hash og en vægt.

Taxachauffør slået i ansigtet

Græsted: En 26-årig mandlig taxachauffør fra Vallensbæk blev tirsdag aften klokken 21.19 slået i ansigtet af en 73-årig mand i forbindelse med en uoverensstemmelse om betaling for en taxatur. Episoden skete på Mestervangen og den 73-årige blev sigtet for vold.   

Brand i carport

Holte: Klokken 02.31 natten til onsdag udbrød der brand i en carport på Skovskellet. Ingen beboere kom til skade ved branden, som formentlig opstod i en el-installation.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 18. – 19. august 2020
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

19. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18.- 19. april 2024

Tyveri, spirituskørsel og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

18. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17.- 18. april 2024

Parkering endte i butiksrude, butikstyveri og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

17. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. - 17. april 2024

Brand, tyveri, narko- og spirituskørsel . Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.