Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

1. november 2019 11:05

Uddrag af døgnrapport 31. oktober - 1. november 2019

Drenge frataget deres Halloween-slik, røveri mod kiosk samt pelstyveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Tyveri fra personbil, Vedbæk og Hellerup

Klokken 07.27 blev det anmeldt, at der natten til torsdag var blevet begået tyveri fra en BMW parkeret på Fagerbo, idet en eller flere ukendte gerningspersoner i nattens løb havde stjålet bilens rat, airbags og navigationsanlæg.

Samme type anmeldelse indløb klokken 10.58, idet en Mercedes parkeret på samme vej havde fået stjålet rattet i nattens løb. 

En BMW parkeret på Bernstorffsvej var natten til torsdag desuden også udsat for et forsøg på tyveri, men det var dog ikke lykkedes for tyvene at komme ind i bilen.

 

Mulig narkobilist, Hillerød

Klokken 07.44 blev en 34-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Hillerødmotorvejens forlængelse. Patruljen vurderede, at manden muligvis var påvirket af euforiserende stoffer, men da den 34-årige nægtede at lade sig teste med narkometer, blev han kørt direkte til udtagning af blodprøve, der nu skal fastslå, om patruljens vurdering var korrekt.

 

Cyklist på afveje, Gentofte

Klokken 14.28 blev det anmeldt, at en mand cyklede i nødsporet i sydgående retning på Motorring 3 ved Jægersborg-afkørslen. En patrulje blev sendt til strækningen, men cyklisten blev ikke fundet.

 

Kørsel uden førerret, Skævinge

Klokken 16.20 blev en 19-årig mandlig motorcyklist fra Kalundborg standset og kontrolleret af en motorcykelbetjent på Ny Harløsevej. 

Her viste det sig, at motorcyklisten havde fået frakendt sit kørekort, og den 19-årige blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Da det desuden ikke var første gang, at manden havde sat sig i sadlen, efter kørekortet var blevet frakendt, blev motorcyklen beslaglagt med henblik på konfiskation.

 

Tyveri af pelse, Charlottenlund

Klokken 16.27 anmeldte personalet fra butikken Cocobell, at der netop havde været en ung mand, en ung kvinde samt to kvinder omkring 50 år inde i butikken og stjæle to minkpelse, inden de kørte fra stedet i en mørk bil. De fire talte svensk samt et andet sprog, personalet ikke forstod.

 

Drenge passet op af ældre drenge, Birkerød

Klokken 19.34 blev det anmeldt af en forælder, at fem 10-12 årige drenge omkring klokken 19.10 havde fået frataget deres Halloween-slik på Johan Mantzius Vej, da de var blevet passet op af 8-12 lidt ældre drenge. 

 

Brand, Helsingør

Klokken 20.22 blev det anmeldt, at der var ild i en knallert holdende i skoven vest for Nordvej. Brandvæsnet kom hurtigt til stedet og fik ilden under kontrol, og den nåede således ikke at sprede sig.

 

Butikstyveri, Hellerup

Klokken 20.25 anmeldte personalet fra en kiosk på Strandvejen, at de stod med en mand, der havde bestilt en betting-kupon på 5000 kroner, hvorefter han havde forsøgt at foregive, at han havde betalt beløbet via MobilePay.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det efter en snak med parterne endte med, at manden, en 18-årig fra Vedbæk, blev sigtet for butikstyveri, og parterne fik sammen udredt, hvordan betalingen for betting-kuponen skulle klares. 

 

Røveri, Helsingør

Klokken 20.25 kom fire mænd ind i kiosken The Corner på Bjergegade, hvor de med pistol truede sig til et større beløb i kontanter samt cigaretter. Herefter undløb de fra stedet. Patruljer blev sendt til stedet og runderede efter gerningsmændene, men de var ikke at finde i området.

De fire mænd var alle iført sort tøj samt tørklæder eller lignende, som dækkede for deres ansigter.

 

Drenge passet op af ældre drenge, Gentofte

Klokken 20.28 blev det anmeldt af en forælder, at syv cirka 12-årige drenge klokken 19.45 var blevet passet op på Dyssegårdsvej af 10-11 drenge, der var nogle år ældre. Her fik en af drengene stjålet sin pung, ligesom gruppen med de ældre drenge generelt opførte sig voldsomt over for de yngre.

 

Ulovlig knallert, Stenløse

Klokken 20.50 blev en 18-årig mandlig knallertfører fra Veksø standset og kontrolleret på Østergade. Her blev knallerten placeret på et rullefelt for at måle dens hastighed, og målingen viste, at den kunne køre hurtigere end det tilladte, idet den kunne køre cirka 60 km/t.

 

Uro og uorden, Helsingør

Ud for Café Vivaldi på Stengade var der ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 22.40, slåskamp mellem to grupper af fire mænd. Patruljer blev sendt til stedet, hvor personerne dog ikke længere var til stede, og heller ikke ved en efterfølgende rundering blev mændene udfundet.

 

Besiddelse af skydevåben, Helsingør

En patrulje konstaterede klokken 23.40, at der lugtede kraftigt af hash nærved, hvor to personer befandt sig på Sct. Anna Gade. Da patruljen tog kontakt til de to personer, henholdsvis en 18-årig mand fra Helsingør og en 17-årig kvinde fra Espergærde, fandt de den 18-årige mand i besiddelse af en pistol eller en pistollignende genstand, og han blev derfor anholdt og sigtet for det. Den 17-årige kvinde var i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket hun modtog en sigtelse for.

Det skal nu vurderes, om den 18-årige mand skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

Narkokørsel, Helsinge

Da en patrulje klokken 01.30 standsede en 42-årig mandlig bilist på Græstedvej, viste et narkometer, at den 42-årige formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel, og en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder.

 

Kørsel uden førerret, Frederiksværk

Klokken 03.20 blev en 27-årig mandlig bilist fra Frederiksværk standset på Hillerødvej. Han kunne ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han ikke havde erhvervet sig et sådant, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Indbrud i villa, Vedbæk

På Rosenvej blev der klokken 06.14 begået indbrud i en villa. En patrulje kørte til stedet og kiggede efter gerningsmanden, som dog ikke var at finde i området. Der er på tidspunktet for døgnrapportens udsendelse ingen oplysninger om koster.

Gerningsmanden beskrives som: mand, høj, slank af bygning. Iført hvid hue og mørke sko med reflekser.

 

Indbrud anmeldt den 31. oktober - 1. november 2019 i Nordsjællands politikreds

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

19. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18.- 19. april 2024

Tyveri, spirituskørsel og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

18. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17.- 18. april 2024

Parkering endte i butiksrude, butikstyveri og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

17. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. - 17. april 2024

Brand, tyveri, narko- og spirituskørsel . Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.