Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

14. august 2020 10:49

Uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi 13.-14. august 2020

Flere færdselsuheld, tyveri af pung i elevator, spiritus- og narkokørsel samt besiddelse af euforiserende stoffer er nogle af de hændelser, du kan læse om i dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Indbrud i skur, Frederikssund

Klokken 08.07 blev det anmeldt fra Børnehuset Pilehaven, at der imellem onsdag aften og torsdag morgen havde været indbrud i institutionens skur, hvorfor der var blevet stjålet to el-ladcykler.

Kørsel i frakendelsestiden, Birkerød

Klokken 09.19 blev en 21-årig mandlig bilist fra Roskilde standset og kontrolleret på Bistrupvej. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at have sat sig bag rattet alligevel. Da det samtidig var tredje gang, at manden kørte bil i frakendelsestiden, blev den beslaglagt med henblik på konfiskation.

Kørsel i frakendelsestiden, Ølstykke

Klokken 09.19 blev en 28-årig mandlig bilist fra Frederikssund standset og kontrolleret på Ny Toftegårdsvej. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at have sat sig bag rattet alligevel.

 

Færdselsuheld, Lyngby

Klokken 12.20 skete der et solofærdselsuheld på Helsingørmotorvejen i sydgående retning cirka 25 meter nord for motorvejsbroen Rævehøjvej. Her mistede en 74-årig kvindelig bilist fra Gentofte af ukendte årsager kontrollen over sin personbil, hvorefter hun påkørte autoværnets begyndelse mellem 1. vognbane og buslommen, inden hun krydsede alle tre vognbaner, inden hun sluttelig påkørte autoværnet i midterrabatten. Der skete ingen personskade ved færdselsuheldet, men i en kort periode måtte den øvrige trafik ledes gennem buslommen.

 

Hash ved togstationen, Frederikssund

Omkring klokken 13 var en patrulje forbi Frederikssund Station, hvor blandt andet et cykelskur blev afsøgt med en narkohund. Her blev der fundet et par cigaretpakker, hvor der i hver pakke lå salgsposer med hashklumper.  Mens patruljen var på stedet, kom en 17-årig mand fra Frederikssund desuden gående forbi med en joint i hånden, hvorfor han blev sigtet efter loven om euforiserende stoffer.

 

Kørsel uden førerret, Ålsgårde

Klokken 14.05 blev en 23-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Brundamsmindevej. Her viste det sig, at han tidligere var blevet frakendt kørekortet uden at have generhvervet det, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Hundested

15.19 anmeldte en kvindelig strandgæst, at en fremmed mand havde lagt sig på hendes håndklæde, og at han havde taget fat i hendes taske, muligvis for at stjæle fra den. Ved hjælp fra nogle andre badegæster fik de gennet manden væk, der i stedet tog sig en badetur. En patrulje blev i mellemtiden sendt til stedet, hvor manden blev tildelt en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, ligesom han blev bortvist fra stedet.

 

Besiddelse af stoffer, Helsinge

Ifølge flere anmeldelser skulle fire unge mænd have røget hash, mens de kørte rundt i en bil mod ord ad Hillerødmotorvejens forlængelse. En patrulje standsede dem ved rundkørslen ved Hillerødvej og Kildevej, hvor de fik byttet pladser, inden patruljen nåede at konstatere, hvem der havde ført bilen. Den ene, en 20-årig mand fra Brønshøj, blev dog fundet i besiddelse en af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Færdselsuheld, Farum

En 20-årig kvindelig bilist fra Stenløse kørte klokken 17.46 ad Farumvej i nordlig retning for at foretage et venstresving ind på Kalkværksvej, hvorved hun kørte ud foran en 22-årig mandlig cyklist fra Bagsværd, således at han kørte ind i bilen og røg af cyklen. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev efterfølgende tilset i ambulancen, der var blevet sendt til stedet.

 

Kørsel uden førerret, Helsinge

En 53-årig mandlig bilist fra Helsinge blev klokken 17.55 standset af en patrulje på Hammerichsvej. Han kunne ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han ikke havde erhvervet sig et sådant, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Færdselsuheld, Frederiksværk

En 51-årig mandlig bilist kørte klokken 17.55 ad Torvet i nordlig retning, hvor han kørte frem og påkørte en 59-årig mandlig bilist fra Odense trods sin ubetingede vigepligt. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men der var større materiel skade samt læk fra bilerne, hvorfor der måtte smides grus på kørebanen.

 

Tyveri af pung, Hillerød

En 76-årig mand fra Hillerød anmeldt klokken 19.56, at han omkring klokken 12.00 fik stjålet sin pung fra sin taske, som han havde hængende over skulderen, mens han befandt sig i en elevator nær Bilka i Slotsarkaderne. Han havde mistanke til en kvinde, som stod nær ham i elevatoren og beskrives som: kvinde, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 160-170 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, med sort mellemlangt hår og iført sort/hvid bluse.

 

Mistænkeligt forhold, Frederikssund

Klokken 20.28 indløb der anmeldelse om, at en varebil holdt i tomgang på Gefionsvej, hvorefter to mænd løftede to knallerter ind bg i bilen og kørte fra stedet. En 50-årig mandlig beboer fra området henvendte sig til de to mænd, inden de kørte fra stedet, og spurgte, hvad de var i gang med. Det ønskede de dog ikke at svare på, hvorefter de kørte ad Roskildevej i retning mod stationen. En patrulje kørte til området for at lede efter varebilen, som dog ikke var at finde.

De to mænd beskrives som:
A: mand, dansk af udseende, ca. 50 år, 160-165 cm, kraftig af bygning, hvid i huden med kort lyst hår. Iført lyse cowboybukser og sort t-shirt, Talte dansk.
B: mand, dansk af udseende, ca. 25 år, ca. 175 cm, spinkel af bygning, hvid i huden og sort mellemlangt hår. Iført sort hættetrøje og mørke lange bukser. Talte dansk. 
Køretøj: grå Renault Traffic varebil.

 

Færdselsuheld, Vejby

På Tisvildevej kørte en 35-årig mandlig udenlandsk statsborger klokken 23.43 i grøften i sin bil. Ved patruljens ankomst til stedet fik de mistanke til, at manden kunne være spirituspåvirket, hvorfor han blev bedt om at puste i et alkometer. Det viste, at han formentlig havde kørt spirituskørsel, og han blev derfor anholdt for dette. 

Der venter nu svar fra en blodprøve, som præcist skal fastslå mandens eventuelle promillegrad.

 

Anmeldelse om uro førte til sigtelse for spiritus- og narkokørsel, Kokkedal

På F24 på Højengen var der ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 01.27, uro, idet en gruppe på 6-7 personer opførte sig støjende og utryghedsskabende, ligesom de forsøgte at antænde nogle cykler med benzin fra en af standerne på stedet. En patrulje kørte til stedet, hvor personerne dog i mellemtiden var forsvundet.

I forbindelse med rundering i området standsede patruljen en bil på Skovengen. Her kunne de med hjælp fra et alkometer og narkometer konstatere, at føreren af bilen, en 22-årig fra Kokkedal, formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte og under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for begge forhold.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle spiritus- og narkopåvirkning.

Det var ikke muligt at fastslå, om den 22-årige havde relation til uroen på tankstationen.

 

Færdselsuheld, Virum

Klokken 06.37 skete der et færdselsuheld på Virumvej i krydset ved Fuglsangvej, da en 32-årig kvindelig cyklist fra Lyngby blev påkørt af en 22-årig mandlig bilist fra Virum i forbindelse med en vigepligtsforseelse. Der skete ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten fik nogle knubs og blev kørt til tjek på hospitalet med ambulance.

 

Indbrud anmeldt i privat beboelse i Nordsjællands politikreds 13.-14. august 2020

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 18. - 19. januar 2021

Flere tyverier fra varebiler, et færdselsuheld, tyveri af et køretøj samt to mænd anholdt for indbrudstyveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 17. - 18. januar 2021

Færden på isen, brand, indbrud og butikstyveri er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 14. - 15. januar 2021

Målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan, flere tilfælde af narkokørsel og besiddelse af stoffer samt indbrud i sommerhus. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi