Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Efterlysning

1. maj 2019

Nordsjællands Politi efterlyser formodet gerningsmand bag skyderi i Plejelt

Nordsjællands Politi efterlyser den formodede gerningsmand bag et skyderi i Plejelt den 25. januar 2019

Mikkel Søder

Der har i en kortere periode været nedlagt navnforbud i sagen. Dette er nu ophævet, hvorfor navn og billede på den efterlyste igen fremgår.

 

Fredag den 25. januar blev der skudt efter en 29-årig mand i Plejelt, hvorefter den 29-årige flygtede i en brugsstjålet bil.  I forlængelse af episoden efterlyses Mikkel Søder, som den formodede gerningsmand bag skyderiet . 

Mikkel Søder er 31 år, 190 cm høj, kraftig af bygning med mørkt hår og grønne øjne. Borgere, der har kendskab til, hvor han kan opholde sig, bedes omgående rette henvendelse til politiet på telefon 114.


Nordsjællands Politi har siden skyderiet efterforsket sagen intenst, hvilket har ledt frem til Mikkel Søder som den formodede gerningsmand, men det er endnu ikke lykkedes politiet at pågribe ham, hvorfor Nordsjællands Politi nu beder om borgernes hjælp. 

Det er politiets vurdering, at Mikkel Søder kan være farlig, og de opfordrer derfor til, at man kontakter politiet frem for at henvende sig til Mikkel Søder, hvis man ser ham. 

Mikkel Søder er bekendt med, at Nordsjællands Politi leder efter ham, og han er også bekendt med, at han ville blive efterlyst offentligt, hvis ikke han frivilligt henvendte sig til politiet. 

Af hensyn til den videre efterforskning har Nordsjællands Politi ikke yderligere kommentarer til sagen.

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere efterlysninger

16. december 2019

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser mand, der spyttede buschauffør i ansigtet

Nordsjællands Politi efterlyser den formodede gerningsmand til en episode, hvor en buschauffør blev spyttet i ansigtet

13. december 2019

Nordsjællands Politi

Vidner søges i forbindelse med vanvidskørsel i Helsingør

Nordsjællands Politi efterlyser vidner til en episode i Helsingør lørdag den 7. december 2019, hvor en 53-årig mand forsøgte at køre fra politiet og undervejs forvoldte fare for andres liv og førlighed.

30. oktober 2019

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser mulig gerningsmand samt vidne i sag om voldtægtsforsøg

Politiet beder om hjælp til opklaring af sag, hvor en 16-årig pige den 15. september blev udsat for voldtægtsforsøg i Frederikssund

Afvis cookies