Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Efterlysning

21. marts 2019

Nordsjællands Politi efterlyser gerningsmand til væbnet røveri

Nordsjællands Politi offentliggør overvågningsbilleder af gerningsmand bevæbnet med kniv, der truede sig til kontanter i et supermarked i Gentofte

Gerningsmand 2

Den 7. marts klokken 20.36 blev SuperBrugsen i Gentofte udsat for et væbnet røveri, da en yngre gerningsmand truede personalet med en kniv til at udlevere kontanter fra kassen.

Nordsjællands Politi offentliggør i den forbindelse nu overvågningsbilleder fra supermarkedet og beder borgerne om at kontakte politiet, hvis de genkender gerningsmanden eller har anden brugbar information om røveriet.

Manden var under røveriet iført en sort, grå og hvid hættetrøje i camouflage-mønster, en sort dunvest, et ur på venstre håndled, en sort elefanthue, sorte bukser og hvide sko med noget sort på hælkappen. Han medbragte desuden en hvid plasticpose og en kniv.

- Vi er klar over, at det umiddelbart ikke er fotos i Ultra HD, men borgerne har mange gange før bidraget til identificeringen af gerningsmænd med langt færre detaljer til rådighed, og vi tror på, at vi ved fælles hjælp også kan få løst denne sag, fortæller politikommissær Henrik Sejer fra Nordsjællands Politi.

Efter røveriet løb gerningsmanden i retning af den nærliggende Netto, p-plads og Adolphsvej, og Nordsjællands Politi er også interesserede i at høre fra eventuelle vidner, der kan have set optakten til røveriet eller flugten derfra.

Ligger du inde med oplysninger af relevans for sagen, kan du sende en mail til php001@politi.dk eller ringe 114.

Billederne kan downloades ved at højreklikke på dem.


Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere efterlysninger

12. maj 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser mand, der befamlede kvinde i skridtet

Nordsjællands Politi efterlyser den formodede gerningsmand til en hændelse, hvor en 24-årig kvinde blev befølt i skridtet i et S-tog

17. marts 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser to formodede tyve og voldsmænd

Natten til lørdag den 1. februar blev to unge mænd udsat for både vold og tyveri på Ølstykke Station, og Nordsjællands Politi efterlyser nu de to formodede gerningsmænd.

6. februar 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser gerningsmand til voldeligt overfald

Nordsjællands Politi efterlyser gerningsmanden til et voldeligt overfald begået søndag den 8. december 2019, hvor en mand brækkede sin næse og fik en stor flænge i sit baghoved

Afvis cookies