Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Efterlysning

7. august 2019

Nordsjællands Politi efterlyser to specifikke vidner til skuddrab i Rungsted

Efterforskningen af et skuddrab begået i april 2019 i Rungsted har ført til, at Nordsjællands Politi nu efterlyser et ungt kærestepar, der kan have observeret noget relevant for sagen

Lørdag den 6. april 2019 klokken 18.03 blev en 20-årig mand skuddræbt på Rungsted Strandvej nær Rungsted Havn, ligesom en anden mand i samme forbindelse blev ramt af skud. To mænd har siddet varetægtsfængslet i sagen siden april, og Nordsjællands Politi anser sagen for at være et internt opgør imellem to grupper fra henholdsvis Nivå og Kokkedal.

Under den efterfølgende efterforskning har Nordsjællands Politi fået klarlagt, at to specifikke vidner formentlig har overværet episoden på nært hold, men at de endnu ikke har henvendt sig til politiet og fortalt deres version af, hvad de så. 

Nordsjællands Politi vil derfor meget gerne i kontakt med de to, som skulle være et ungt kærestepar, der stod tæt på hændelsen, og som muligvis skulle have skreget under optrinnet.

- Vi er klar over, at det er et sparsomt signalement, men hvis parret falder over denne efterlysning, er jeg sikker på, at de kan genkende sig selv i den. Selvom vi har talt med mange vidner, vil vi også gerne høre fra parret, da de skulle have befundet sig meget tæt på hændelsen, fortæller vicepolitiinspektør Lau Lauritzen fra Nordsjællands Politi.

Parret eller andre vidner, som endnu ikke har henvendt sig til politiet, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114 eller via mail på nsj@politi.dk.

- Der var adskillige vidner på stedet, og de to har måske troet, at det ikke var nødvendigt for dem også at afgive forklaring til os, men parrets vidneudsagn kan være med til at give os et bedre overblik, så vi kan få lagt brikkerne i puslespillet korrekt, slutter Lau Lauritzen.

Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere efterlysninger

22. juli 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser kvinde, der muligvis forhindrede seksuelt overgreb

Fredag aften den 12. juni 2020 blev en ung kvinde udsat for blufærdighedskrænkelse på et offentligt toilet på Posen i Hillerød, og Nordsjællands Politi efterlyser nu et kvindeligt vidne, som muligvis var medvirkende til, at hændelsen ikke udviklede sig yderligere.

12. maj 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser mand, der befamlede kvinde i skridtet

Nordsjællands Politi efterlyser den formodede gerningsmand til en hændelse, hvor en 24-årig kvinde blev befølt i skridtet i et S-tog

17. marts 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser to formodede tyve og voldsmænd

Natten til lørdag den 1. februar blev to unge mænd udsat for både vold og tyveri på Ølstykke Station, og Nordsjællands Politi efterlyser nu de to formodede gerningsmænd.

Afvis cookies