Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Efterlysning

27. juni 2019

Opdateret 28. juni 2019: De to unge kvinder er nu identificeret. Nordsjællands Politi efterlyser to unge kvinder i forbindelse med et overfald på Lyngby Station

Mandag den 13. maj klokken 16.25 blev en ung kvinde udsat for vold af to andre unge kvinder på Lyngby Station. De to kvinder vil Nordsjællands Politi meget gerne tale med, og derfor efterlyses de nu med billede.

Hændelsen fandt som nævnt sted på Lyngby Station, hvor de tre unge kvinder alle ankom med toget. I forbindelse med udstigningen opstod der tumult imellem de tre, hvilket førte til, at den forurettede blandt andet blev spyttet i ansigtet og revet i håret.

- Vi vil rigtig gerne have fat i de to unge kvinder, men det har desværre ikke været muligt at identificere dem ad andre efterforskningsveje. Derfor har vi nu brug for borgernes hjælp til det, fortæller leder af Opgavesektion Syd i Nordsjællands Politi, pk Jørgen Lyster Christensen. 

Billederne kommer fra overvågningen på Lyngby Station og viser de to unge kvinder, da de forlader stationen efter overfaldet. 

- Vi er klar over, at billederne ikke er knivskarpe, men borgerne har før været gode til at hjælpe os med tilsvarende i andre sager, og det håber vi også er tilfældet denne gang, slutter Jørgen Lyster Christensen. 

Der foreligger også et skriftligt signalement af de to piger, som forhåbentlig kan bidrage til identificeringen:

A: kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, 16-17 år, 165-167 cm, almindelig af bygning, brun i huden og med langt sort hår. Iført blå militærbukser og sort jakke. Talte dansk.
B: kvinde, afrikansk af udseende, ca. 20 år, 165-167 cm, kraftig af bygning, brun i huden og med sort hår. Iført tørklæde og sort tøj.

Kan du genkende en eller begge unge kvinder, eller har du andre oplysninger om episoden, vil vi meget gerne høre fra dig på telefon 114 eller på e-mail spp004@politi.dk.

Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere efterlysninger

16. december 2019

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser mand, der spyttede buschauffør i ansigtet

Nordsjællands Politi efterlyser den formodede gerningsmand til en episode, hvor en buschauffør blev spyttet i ansigtet

13. december 2019

Nordsjællands Politi

Vidner søges i forbindelse med vanvidskørsel i Helsingør

Nordsjællands Politi efterlyser vidner til en episode i Helsingør lørdag den 7. december 2019, hvor en 53-årig mand forsøgte at køre fra politiet og undervejs forvoldte fare for andres liv og førlighed.

30. oktober 2019

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser mulig gerningsmand samt vidne i sag om voldtægtsforsøg

Politiet beder om hjælp til opklaring af sag, hvor en 16-årig pige den 15. september blev udsat for voldtægtsforsøg i Frederikssund

Afvis cookies