Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Efterlysning

27. juni 2019

Opdateret 28. juni 2019: De to unge kvinder er nu identificeret. Nordsjællands Politi efterlyser to unge kvinder i forbindelse med et overfald på Lyngby Station

Mandag den 13. maj klokken 16.25 blev en ung kvinde udsat for vold af to andre unge kvinder på Lyngby Station. De to kvinder vil Nordsjællands Politi meget gerne tale med, og derfor efterlyses de nu med billede.

Hændelsen fandt som nævnt sted på Lyngby Station, hvor de tre unge kvinder alle ankom med toget. I forbindelse med udstigningen opstod der tumult imellem de tre, hvilket førte til, at den forurettede blandt andet blev spyttet i ansigtet og revet i håret.

- Vi vil rigtig gerne have fat i de to unge kvinder, men det har desværre ikke været muligt at identificere dem ad andre efterforskningsveje. Derfor har vi nu brug for borgernes hjælp til det, fortæller leder af Opgavesektion Syd i Nordsjællands Politi, pk Jørgen Lyster Christensen. 

Billederne kommer fra overvågningen på Lyngby Station og viser de to unge kvinder, da de forlader stationen efter overfaldet. 

- Vi er klar over, at billederne ikke er knivskarpe, men borgerne har før været gode til at hjælpe os med tilsvarende i andre sager, og det håber vi også er tilfældet denne gang, slutter Jørgen Lyster Christensen. 

Der foreligger også et skriftligt signalement af de to piger, som forhåbentlig kan bidrage til identificeringen:

A: kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, 16-17 år, 165-167 cm, almindelig af bygning, brun i huden og med langt sort hår. Iført blå militærbukser og sort jakke. Talte dansk.
B: kvinde, afrikansk af udseende, ca. 20 år, 165-167 cm, kraftig af bygning, brun i huden og med sort hår. Iført tørklæde og sort tøj.

Kan du genkende en eller begge unge kvinder, eller har du andre oplysninger om episoden, vil vi meget gerne høre fra dig på telefon 114 eller på e-mail spp004@politi.dk.

Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere efterlysninger

22. juli 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser kvinde, der muligvis forhindrede seksuelt overgreb

Fredag aften den 12. juni 2020 blev en ung kvinde udsat for blufærdighedskrænkelse på et offentligt toilet på Posen i Hillerød, og Nordsjællands Politi efterlyser nu et kvindeligt vidne, som muligvis var medvirkende til, at hændelsen ikke udviklede sig yderligere.

12. maj 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser mand, der befamlede kvinde i skridtet

Nordsjællands Politi efterlyser den formodede gerningsmand til en hændelse, hvor en 24-årig kvinde blev befølt i skridtet i et S-tog

17. marts 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser to formodede tyve og voldsmænd

Natten til lørdag den 1. februar blev to unge mænd udsat for både vold og tyveri på Ølstykke Station, og Nordsjællands Politi efterlyser nu de to formodede gerningsmænd.

Afvis cookies