Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

19. september 2019 11:23

31 barer og spisesteder fik kontrolleret alkoholservering

I uge 37 foretog Nordsjællands Politi kontrol af 31 barer og spisesteders alkoholservering

Nordsjællands Politi var torsdag den 12. september forbi 31 spisesteder i politikredsen for at kontrollere, om de serverede alkohol i overensstemmelse med deres alkoholbevilling. 

Udstedelsen af alkoholbevillinger sker i de kommunale bevillingsnævn, som også skal orientere Nordsjællands Politi, hvis de får kendskab til, at der sker ulovlig udskænkning sted. Herefter følger Nordsjællands Politi op på sagerne som en del af de øvrige politimæssige opgaver.

I fem tilfælde blev der oprettet sager om ulovlig udskænkning, mens en række af de øvrige spisesteder blev vejledt om at få bragt deres alkoholbevilling i orden, da den enten var udløbet eller der ikke var blevet ansøgt om en ny i forbindelse med ejerskifte.

- Det er mit indtryk, at der som oftest var tale om en misforståelse eller manglende kendskab til reglerne dér, hvor vi kunne konstatere, at der skete udskænkning, selvom alkoholbevillingen ikke var på plads. Derfor vurderede vi, at der i flere tilfælde blot var behov for vejledning om, hvordan forholdet bringes i orden, siger sektionsleder og fg. politikommissær Daniel Jack Seiler-Holm fra Nordsjællands Politi.
 
 Kommune  Antal kontrolbesøg uden sager  Antal kontrolbesøg med sager
 Frederikssund 4  
 Halsnæs 2 1
 Gribskov 1  
 Hørsholm 1  
 Allerød 3  
 Furesø 1 1
 Hillerød 2  
 Fredensborg 2  
 Helsingør 7 1
 Rudersdal 1  
 Lyngby-Taarbæk 1 2
 Gentofte 1  

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.