Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

28. februar 2020 10:41

39 bilister fik klip i kørekortet

Nordsjællands Politi uddelte klip og bøder til bilister, som benyttede bussluse og afsætningsplads til at komme foran i kø på motorvej

Nordsjællands Politi var onsdag morgen på færdselskontrol på Helsingørmotorvejen ved Lundtofte. Det skete på opfordring fra en bekymret borger, som havde kontaktet politiet med oplysning om, at en del bilister benytter busslusen og afsætningspladsen ved Lundtofte som gennemkørselsbane for at komme forbi morgenkøen på motorvejen.

Og det viste sig, at tippet fra borgeren var særdeles aktuelt, for på kontrollen fik 39 bilister en bøde på 2000 kroner, en betaling på 500 kroner til Offerfonden samt et klip i kørekortet for at overhale højre om. Fem af billisterne fik tillige en bøde for at køre i busslusen.

- Det er både overraskende og bekymrende, at vi på relativ kort tid kan tage så mange bilister i at overtræde færdselsloven, siger Kenneth Grønberg, politikommissær og leder af operativ færdsel i Nordsjællands Politi og fortsætter:

- Den form for kørsel er til stor fare for færdselssikkerheden både for bilisterne og de mange mennesker, der hver dag benytter busstoppestedet ved Lundtofte. Det er helt enkelt uacceptabelt, at man ser stort på både lov og sikkerhed i forsøget på at spare et minuts tid om morgenen.

Nordsjællands Politi vil også fremover have strækningen på listen over steder, der skal have lidt ekstra opmærksomhed.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.