Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

23. oktober 2020 13:12

Nordsjællands Politi efterlyser vidner, som overværede alvorlig færdselsulykke

Nordsjællands Politi efterlyser vidner, som overværede en alvorlig færdselsulykke, der fandt sted onsdag morgen på Gillelejevej i Græsted. Ulykken afstedkom, at en mand på el-cykel måtte transporteres på hospitalet med eskorte.

Onsdag klokken 07.03 skete der et færdselsuheld i Græsted, da en varebil ført af en 24-årig mand fra Gilleleje påkørte en 45-årig mand fra Græsted, som var kørende på en el-cykel.

Nordsjællands Politi efterlyser nu vidner, der kan bidrage til at stykke hændelsesforløbet op til færdselsulykken sammen.

- Der er tale om en meget alvorlig færdselsulykke, og for at fastslå det præcise hændelsesforløb vil vi gerne i kontakt med borgere, som har været vidner til uheldet. Vi har selvfølgelig talt med føreren af varebilen, men det har ikke været muligt at afhøre el-cyklisten, da han fortsat er i kritisk tilstand, fortæller politikommissær Christian Marcussen fra Nordsjællands Politi.

Den 24-årige bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Han kom umiddelbart ikke selv til skade ved uheldet, som i en rum tid krævede regulering af trafikken på Gillelejevej, indtil politiets arbejde på stedet var afsluttet.

- Sådanne trafikulykker kan være meget komplekse, og da cyklisten i det her tilfælde er kommet meget slemt til skade, vil vi gerne være sikre på, at vi er bekendte med så mange detaljer fra hændelsesforløbet som muligt. Det er vigtigt for vores videre efterforskning, herunder blandt andet for at kunne belyse skyldsspørgsmålet, afslutter Christian Marcussen.

Borgere, som har været vidne til færdselsuheldet, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114 eller mail cni043@politi.dk.
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.