Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

13. april 2019 10:10

Endnu en person anholdt i sagen om skyderi i Rungsted

Nordsjællands Politi har på baggrund af den igangværende efterforskning anholdt endnu en 21-årig mand i forbindelse med skyderiet i Rungsted lørdag den 6. april.

En 21-årig mand blev fredag klokken 16.42 anholdt af Nordsjællands Politi på grund af sin formodede rolle i skyderiet, som fandt sted på Rungsted Strandvej lørdag den 6. april omkring klokken 18. Han er sigtet for drab og drabsforsøg og fremstilles klokken 10.00 i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Den 21-årige har ikke tidligere været fremstillet.

- Vi har arbejdet ud fra en formodning om, at der var flere gerningsmænd på fri fod, og jeg er derfor meget tilfreds med, at vores efterforskning nu har ledt frem til anholdelsen af den 21-årige, fortæller efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Lau Lauritzen.

Anklagemyndigheden begærer lukkede døre ved grundlovsforhøret, og der kan derfor ikke oplyses yderligere detaljer om den anholdte.

- Efterforskningen pågår fortsat, og vi kan ikke afvise, at der kommer flere anholdelser i sagen, slutter Lau Lauritzen.

Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.