Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

30. april 2019 23:01

58-årig kvinde død efter groft overfald

Den 58-årige kvinde, som natten til tirsdag blev overfaldet i sit hjem i [adresse/bynavn fjernet], er tirsdag aften afgået ved døden som følge af sine kvæstelser.

En 58-årig kvinde fra [adresse/bynavn fjernet] er afgået ved døden som følge af de kvæstelser, hun pådrog sig ved et groft overfald natten til tirsdag.

Overfaldet skete kort før klokken 03.14 natten til tirsdag den 30. april i kvindens hjem, og hun blev efterfølgende fløjet med helikopter til hospitalet, hvor hun tirsdag aften afgik ved døden.

Nordsjællands Politi var natten til tirsdag og hele tirsdagen på kvindens adresse i [adresse/bynavn fjernet], hvor teknikere og hunde arbejdede med at finde og indsamle spor i sagen. 

- Der er tale om et særdeles groft overfald, som har fået den værst tænkelige udgang. Efterforskningen er fortsat i fuld gang, og vi vil stadig meget gerne høre fra alle, som har set eller hørt noget usædvanligt, fx personer, biler eller lyde, i [adresse/bynavn fjernet] fra midnat tirsdag og frem til klokken 03.30 tirsdag nat, siger politikommissær og leder af efterforskningen Jakob Grell, Nordsjællands Politi.

Tirsdag eftermiddag bad politiet føreren af en [bilmærke og model fjernet], som var set køre ad [adresse/bynavn fjernet] i retning ud af byen klokken 03.20 tirsdag nat, om at henvende sig til politiet. Føreren kontaktede senere tirsdag Nordsjællands Politi, som efterfølgende har vurderet, at han ikke er relevant for sagen.

Kvindens pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Vidner eller andre med oplysninger, der kan bidrage til opklaringen af sagen, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

Til pressen: Vi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer eller oplysninger til sagen.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.