Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

20. september 2019 13:05

Mand anholdt og varetægtsfængslet i sag om voldtægt i pirattaxa

En 35-årig mand er ved Retten i Lyngby blevet varetægtsfængslet i 14 dage for en voldtægt begået i Lyngby den 1. september

Nordsjællands Politi kunne i går klokken 20.51 anholde en 35-årig mand fra Brønshøj og sigte ham for voldtægt begået i en pirattaxa i Lyngby den 1. september.

Manden blev i dag klokken 11 fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Lyngby, og her blev han varetægtsfængslet i 14 dage. 

- Anholdelsen skete på baggrund af de oplysninger, kvinden havde afgivet ved anmeldelsen, som igangsatte godt gedigent politiarbejde, hvor klassisk efterforskning blev kombineret med de moderne IT-muligheder, vi i dag har til rådighed, fortæller politikommissær Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi.

Anmeldelsen fik i mandags Nordsjællands Politi til offentligt at søge vidner, og politiet sætter stor pris på de mange indkomne tip.

- Vi har fået mange interessante og konkrete henvendelser på baggrund af vores efterlysning, og det var betryggende at vide, at vi havde flere lovende ledetråde at forfølge, hvis vi skulle løbe ind i en blindgyde. Borgerne skal endelig også fremover videregive information til os, for ofte er det efter henvendelser fra borgerne, at vi får sat skred i vores efterforskning, slutter Henrik Gunst.

Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke ydereligere kommentarer til sagen.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.