Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

4. oktober 2019 12:08

Mistænkt i pirattaxi-voldtægtssag sigtet for yderligere forhold

Den 35-årige mand, der er mistænkt i sagen har fået sin varetægtsfængsling forlænget til 1. november

Den 35-årige mand, som siden den 20. september har siddet varetægtsfængslet, i sagen om voldtægt af en 21-årig kvinde i en hvid ”pirattaxa” af mærket Peugeot 3008 den 1. september, er nu sigtet for yderligere en voldtægt.

Denne voldtægt skete ifølge en 23-årig kvinde den 7. september mellem klokken 06.00 og 07.00. Kvinden havde bestilt transport via en app til fragt- og kurérservice, og blev hentet af den 35-årige. Under turen kørte han ind på en rasteplads ved Nybrovej i nærheden af Bagsværd Sø og forgreb sig mod hende.

Nordsjællands Politi har siden sagen blev offentliggjort modtaget et stort antal henvendelser fra blandt andet yngre kvinder, som muligvis har kørt med den 35-årige, og politiet er fortsat interesseret i at høre fra personer, som kan give oplysninger til sagen.

Den 35-årige fik i dag, fredag, forlænget sin varetægtsfængsling til den 1. november.
 

Da sagen fortsat er under efterforskning kan Nordsjællands Politi ikke give yderligere oplysninger.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.