Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

1. oktober 2019 15:45

Nordsjællands Politi efterforsker drab i Hillerød

En 63-årig kvinde er fundet dræbt i Hillerød

Nordsjællands Politi efterforsker et drab på en 63-årig kvinde fra Hillerød. Kvinden blev fundet død i sin lejlighed på Møllebakken i dag, tirsdag, klokken 08.03.

Nordsjællands Politi mistænker en 63-årig mand fra Gørløse for at have forbindelse til drabet. Manden har en relation til den dræbte kvinde, der er imidlertid ikke tale om en familiemæssig relation. Nordsjællands Politi har som et led i efterforskningen i dag været på mandens adresse i Gørløse. Manden var ikke til stede på adressen og efterlyses i politiets systemer.

 

Nordsjællands Politi ønsker foreløbig ikke at komme med yderligere oplysninger af hensyn til sagens efterforskning. 

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.