Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

7. april 2019

Nordsjællands Politi efterforsker fortsat skyderi i Rungsted

Politiet vil stadig gerne høre fra vidner eller andre, som har oplysninger om lørdagens skyderi

Nordsjællands Politi er stadig i gang med efterforskningen af det skyderi, som lørdag aften fandt sted på Rungsted Strandvej.

Ved skyderiet, der skete klokken 18.03 blev en 20-årig mand fra Nivå dræbt, mens fire andre unge mænd i alderen 20-27 år blev såret. Selve motivet til skyderiet er endnu ikke klarlagt, men Nordsjællands Politi mener fortsat, at årsagen er en uenighed mellem to lokale bandegrupperinger. 

14 mænd blev senere på aftenen anholdt, hvor mange af dem, som bliver fremstillet, bliver afgjort i løbet af lørdag, hvor eventuelle fremstillinger også vil ske. 

Nordsjællands Politi var massivt til stede i Rungsted umiddelbart efter skyderiet, hvor man udover sikring og indsamling af spor og oplysninger fra vidner også ledte efter en eller flere gerningsmænd til skyderiet. 

- Jeg har stor forståelse for, at der kan opstå utryghed efter sådan en hændelse. Derfor vil vi også være ekstra synligt til stede, både i Rungsted og i andre dele af politikredsen, for at sikre, at borgerne igen føler sig trygge, siger Carsten Spliid, politiinspektør og linjechef for Forebyggelse og Nærhed, Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi vil fortsat gerne høre fra vidner eller andre, der har oplysninger, som kan bidrage til sagens opklaring. Henvendelse til Nordsjællands Politi kan ske på telefon 114.

Særligt til pressen: Nordsjællands Politi har for nuværende ikke yderligere oplysninger. Der holdes pressebriefing klokken 13.00 ved den mobile politistation, som vil være opstillet på Rungsted Havn.
 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

20. september 2019

Nordsjællands Politi

Mand anholdt og varetægtsfængslet i sag om voldtægt i pirattaxa

En 35-årig mand er ved Retten i Lyngby blevet varetægtsfængslet i 14 dage for en voldtægt begået i Lyngby den 1. september

20. september 2019

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi opfordrer: Lad lyset brænde i de mørke måneder

Når efteråret melder sin ankomst, plejer antallet af indbrud i privat beboelse at stige. Noget så simpelt som belysning kan dog være med til at holde indbrudstyven væk.

19. september 2019

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi søger vidner i sag om skud i Fredensborg

I forbindelse med efterforskningen af en sag, hvor en mand natten til søndag den 15. september blev ramt af et skud ud for Café Pingo i Fredensborg, søger politiet særligt to mulige vidner.

Afvis cookies