Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

7. april 2019 11:05

Nordsjællands Politi efterforsker fortsat skyderi i Rungsted

Politiet vil stadig gerne høre fra vidner eller andre, som har oplysninger om lørdagens skyderi

Nordsjællands Politi er stadig i gang med efterforskningen af det skyderi, som lørdag aften fandt sted på Rungsted Strandvej.

Ved skyderiet, der skete klokken 18.03 blev en 20-årig mand fra Nivå dræbt, mens fire andre unge mænd i alderen 20-27 år blev såret. Selve motivet til skyderiet er endnu ikke klarlagt, men Nordsjællands Politi mener fortsat, at årsagen er en uenighed mellem to lokale bandegrupperinger. 

14 mænd blev senere på aftenen anholdt, hvor mange af dem, som bliver fremstillet, bliver afgjort i løbet af lørdag, hvor eventuelle fremstillinger også vil ske. 

Nordsjællands Politi var massivt til stede i Rungsted umiddelbart efter skyderiet, hvor man udover sikring og indsamling af spor og oplysninger fra vidner også ledte efter en eller flere gerningsmænd til skyderiet. 

- Jeg har stor forståelse for, at der kan opstå utryghed efter sådan en hændelse. Derfor vil vi også være ekstra synligt til stede, både i Rungsted og i andre dele af politikredsen, for at sikre, at borgerne igen føler sig trygge, siger Carsten Spliid, politiinspektør og linjechef for Forebyggelse og Nærhed, Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi vil fortsat gerne høre fra vidner eller andre, der har oplysninger, som kan bidrage til sagens opklaring. Henvendelse til Nordsjællands Politi kan ske på telefon 114.

Særligt til pressen: Nordsjællands Politi har for nuværende ikke yderligere oplysninger. Der holdes pressebriefing klokken 13.00 ved den mobile politistation, som vil være opstillet på Rungsted Havn.
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.