Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

7. april 2019

Nordsjællands Politi efterforsker fortsat skyderi i Rungsted

Politiet vil stadig gerne høre fra vidner eller andre, som har oplysninger om lørdagens skyderi

Nordsjællands Politi er stadig i gang med efterforskningen af det skyderi, som lørdag aften fandt sted på Rungsted Strandvej.

Ved skyderiet, der skete klokken 18.03 blev en 20-årig mand fra Nivå dræbt, mens fire andre unge mænd i alderen 20-27 år blev såret. Selve motivet til skyderiet er endnu ikke klarlagt, men Nordsjællands Politi mener fortsat, at årsagen er en uenighed mellem to lokale bandegrupperinger. 

14 mænd blev senere på aftenen anholdt, hvor mange af dem, som bliver fremstillet, bliver afgjort i løbet af lørdag, hvor eventuelle fremstillinger også vil ske. 

Nordsjællands Politi var massivt til stede i Rungsted umiddelbart efter skyderiet, hvor man udover sikring og indsamling af spor og oplysninger fra vidner også ledte efter en eller flere gerningsmænd til skyderiet. 

- Jeg har stor forståelse for, at der kan opstå utryghed efter sådan en hændelse. Derfor vil vi også være ekstra synligt til stede, både i Rungsted og i andre dele af politikredsen, for at sikre, at borgerne igen føler sig trygge, siger Carsten Spliid, politiinspektør og linjechef for Forebyggelse og Nærhed, Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi vil fortsat gerne høre fra vidner eller andre, der har oplysninger, som kan bidrage til sagens opklaring. Henvendelse til Nordsjællands Politi kan ske på telefon 114.

Særligt til pressen: Nordsjællands Politi har for nuværende ikke yderligere oplysninger. Der holdes pressebriefing klokken 13.00 ved den mobile politistation, som vil være opstillet på Rungsted Havn.
 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

24. januar 2020

Nordsjællands Politi

Sur uge for skolepatruljerne

Det regner, blæser og er koldt om morgenen her i januar. Alligevel står de nordsjællandske skolepatruljer hver morgen ved skolerne og hjælper deres skolekammerater sikkert og trygt over vejen. I uge 5 er vejret ekstra surt, og derfor vil Nordsjællands Politi og de nordsjællandske kommuner gerne anerkende skolepatruljernes store indsats.

10. januar 2020

Nordsjællands Politi

Tre mænd idømt sammenlagt 12,5 års fængsel i større narkosag

De tre mænd er dømt i en sag, hvor de har ageret "hvide bude".

25. december 2019

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi til indbrudsramte borgere: Vent med oprydningen

Nordsjællands Politi har afsat ekstra mandskab til at indsamle spor og efterforske de mange juleindbrud

Afvis cookies