Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

4. august 2021 09:54

Nordsjællands Politi efterlyser ofre i sag om seksuelle overgreb

I forbindelse med en sag om efterforskning af grove voldelige og seksuelle overgreb opfordrer Nordsjællands Politi ofrene til at kontakte politiet

Nordsjællands Politi efterforsker i øjeblikket en sag, hvor en 32-årig mand er sigtet og varetægtsfængslet for at have begået flere grove voldelige og seksuelle overgreb mod piger og unge kvinder.

Den 24. juli fik Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at en 14-årig pige var blevet udsat for et groft voldeligt og seksuelt overgreb. Pigen mødte manden i København og tog med ham til en lejlighed i området omkring Lyngby Hovedgade, hvor han udsatte hende for de grove overgreb. 

Efterforskningen af sagen har vist, at der er en mistanke om, at flere piger og unge kvinder har været udsat for lignende overgreb af den 32-årige mand. Og det er dem, som Nordsjællands Politi gerne vil i kontakt med.

- Vi har indtil nu identificeret tre unge kvinder, men vi har også en begrundet mistanke om, at der er flere ofre. Vi ved endnu ikke, hvem de er. Derfor opfordrer vi til, at personer, som har været udsat for overgreb af en 32-årig mand i en lejlighed i Lyngby Hovedgade-området kontakter os, så hurtigt som muligt, siger politikommissær Michael Gaml, som leder efterforskningen af sagen.

Den 32-årige blev anholdt og sigtet for overgrebene få dage efter Nordsjællands Politi modtog den første anmeldelse. Han er foreløbigt varetægtsfængslet frem til den 10. august.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

12. oktober 2021

Nordsjællands Politi

41-årig mand idømt livstid i sag om drab og drabsforsøg i Hillerød

Et enigt nævningeting har idømt en 41-årig mand livstid i drabssag fra Hillerød

12. oktober 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi undersøger hændelser i Allerød

Nordsjællands Politi undersøger hændelser i Allerød, hvor fremmede personer har skabt utryghed med deres adfærd over for børn

8. oktober 2021

Nordsjællands Politi

24-årig mand idømt forbud mod at opholde sig i nattelivet

Anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi har netop ført sin første sag om opholdsforbud i nattelivet