Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

24. september 2019 10:38

Døgnrapport fra Østjyllands Politi tirsdag den 24. september 2019

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør.

 

**

 

Flere biler beskadiget efter brand i Trige

Østjyllands Politi fik mandag aften kl. 22.19 en anmeldelse om, at der var brand i flere biler på en p-plads på Trige Centervej i Trige, og både politi og brandvæsen kørte til stedet. Tre biler nåede at brænde ud og seks biler fik brandskader, inden ilden blev slukket. De foreløbige undersøgelser tyder på, at der er sat ild i en bil, hvorefter branden har bredt sig til bilerne ved siden af.

Østjyllands Politi efterforsker sagen nærmere og vil blandt andet undersøge, om branden muligvis kan kædes sammen med andre bilbrande i Aarhus-området. Politiet hører meget gerne fra vidner, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet eller som har viden, der kan føre til gerningsmændene. Oplysninger kan gives via telefon 114.

**

 

Beruset mand flygtede fra færdselsuheld

Mandag ved 14-tiden fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld ved krydset Niels Ebbesens Gade/Krusesgade i Randers C. En 26-årig kvindelig bilist holdt parkeret på hjørnet af Krusesgade og Niels Ebbesensgade, da hun lagde mærke til en bil, der holdt i en parallelparkering mellem to biler.

Føreren af bilen forsøgte at komme ud og kørte lidt frem og tilbage, hvorefter han pludselig gassede op og bakkede ind i bilen, der holdt parkeret bagved. Kort efter kørte føreren frem mod den 26-åriges bil, som han ramte på det bagerste højre hjørne.

Den 26-årige gik ud af sin bil og hen til den anden bil, hvor hun åbnede førerdøren og tog kontakt til føreren, som hun bad om at stige ud af bilen. Han virkede spirituspåvirket, hvilket kvinden også påpegede, da hun mente, han var for fuld til at køre bil. Ifølge kvinden erkendte manden, at han var påvirket, men ikke desto mindre kørte han fra stedet.

Kort tid efter kørte en 29-årig mand bag ved den samme bil på Mariagervej i Randers. Manden lagde mærke til bilen, fordi den to gange var ved at køre ind i den forankørende bil og to gange kørte over i modsatte vejbane. Manden ringede derfor til politiet, mens han fulgte efter bilen, der kørte væsentligt hurtigere end de tilladte 60 km/t.

Mens den 29-årige fulgte efter bilen, kørte den flere gange over i modsatte vejbane og to gange var den ved at ramme ind i en modkørende, der måtte bremse hårdt for at undgå påkørsel. Bilisten slingrede voldsomt, og på et tidspunkt var den også helt ude på cykelstien og inde på en mark.

På Hastrupvej, ved kirken i Spentrup, fik patruljen kontakt til bilen og den 56-årige fører, der ganske rigtigt virkede meget spirituspåvirket. Han kunne knap stå på sine ben, og det var ikke muligt for betjentene at få ham til at puste i et alkometer.

Manden blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, for at være flygtet fra et færdselsuheld og for manglede brug af sikkerhedssele. Han blev kørt til Regionshospitalet i Randers for at få taget en blodprøve.

**

 

Voldsom buspassager ville ikke følge med politiet

Mandag kl. 14.59 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand havde optrådt aggressivt og havde slået ud og spyttet efter en kvinde i en bus, der kørte på Silkeborgvej i Åbyhøj. Der blev sendt en patrulje, der fik standset bussen på Vester Allé, hvorefter betjentene gik ind i bussen og fik kontakt til den 46-årige mand.

Manden nægtede dog at forlade bussen, og begge betjente måtte tage fat i ham for at få ham med ud. Da betjentene ville have manden med væk fra vejen, modsatte han sig kraftigt, og de måtte til sidst lægge ham ned på jorden og give ham håndjern på. Manden blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Han blev herefter kørt til politigården, hvor betjentene, i forbindelse med visitering af ham, fandt et større kontantbeløb i både danske kroner og i amerikanske dollars. Betjentene tog kontakt til SKAT, der kunne oplyse, at den 46-årige mand skyldte en del penge til politiet, og kontanterne blev derfor beslaglagt.

**

 

Onanerende mand med kikkert

Mandag kl. 14.30 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand stod ved stisystemet langs søen på Søholmvej i Stavtrup og onanerede, mens han stod og kiggede i en kikkert. Manden blev beskrevet som: Dansk, ca. 180 cm høj og buttet af bygning. Han var iført sandfarvede bukser og blå jakke. Mandens signalement blev sendt ud til patruljerne, men han blev ikke fundet.

**

 

Færdsel

En 32-årig mandlig bilist blev mandag kl. 16.33 sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Annettevej i Brabrand.

En 42-årig mandlig bilist blev mandag kl. 20.53 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Tilst Parkvej i Tilst.

En 27-årig mandlig bilist blev natten til tirsdag kl. 03.25 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Højgade i Randers NV.

En 35-årig mandlig bilist blev natten til tirsdag kl. 04.42 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på De Mezas Vej i Aarhus C.


**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Vistoftvej i Sabro begået torsdag den 12/9 mellem kl. 09.00 og kl. 11.00
  • På Wagnersvej i Randers NV begået mandag den 23/9 mellem kl. 17.00 og kl. 22.35

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

24. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 24. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 23. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

22. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 22. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.