Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

4. september 2019 10:56

Døgnrapport fra Østjyllands Politi onsdag den 4. september 2019


Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Fremstilling i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 10.30 en 53-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for at have overtrådt sit tilhold mod en 37-årig kvinde flere gange. Samme mand blev den 29. august fremstillet i grundlovsforhør, hvor han stod sigtet for adskillige overtrædelser af tilholdet. Retten valgte dengang at løslade manden. Siden løsladelsen har han ifølge sigtelsen igen overtrådt tilholdet flere gange. 

**

 

Den mobile politistation i Thorsager

Den mobile politistation er onsdag i Thorsager, hvor betjentene Mark og Erik står klar til at få en snak med de lokale borgere. Stationen vil være der omkring tidsrummet kl. 14-18. Alle er velkomne til at kigge forbi. 

**

 

Kvinde forsøgte at gemme sig for specialpatruljen

En 24-årig kvinde var ikke meget for at lukke op, da Østjyllands Politis specialpatrulje tirsdag kl. 10.35 bankede på døren ind til hendes lejlighed i Randers C. Politiet havde mistanke til, at der var stoffer i lejligheden, men da de bankede på, var der ingen, som svarede. En betjent kiggede ind ad brevsprækken og fik øje på en kvinde, som stod og pressede sig op ad væggen. Han råbte til hende, at hun skulle lukke op, og da hun fortsat ikke åbnede, meddelte patruljen, at de ville sparke døren ind. 

Det fik den 24-årige beboer til at åbne for patruljen, som herefter kunne ransage lejligheden. Her fandt de både mindre mængder amfetamin og hash, og den 24-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Bil endte i majsmark – fører sigtet for narkokørsel

Østjyllands Politi fik tirsdag kl. 10.56 en anmeldelse om et færdselsuheld på Villersøvej i Villersø ved Grenaa. Her var en bil kørt ud i en majsmark, da føreren havde mistet kontrollen i et sving. Da politiet kom frem traf de en kvinde og to mænd, som havde siddet i bilen. 

Patruljen fattede mistanke til, at den 29-årige fører var påvirket under kørslen, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev desuden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da betjentene fandt lidt hash i handskerummet. Ingen af personerne i bilen kom umiddelbart til skade. 

** 

 

Anmeldelse: Buspassager gav kvinde en lussing

En 23-årig kvinde anmeldte tirsdag, at hun havde fået en lussing af en anden kvinde under en bustur omkring kl. 17.30 i Aarhus. Den 23-årige havde sin søn og hans kammerat med, da hun steg på bussen omkring Paludan-Müllers Vej i Aarhus V. Sønnen kom, ifølge den 23-årige, til at træde en kvindelig buspassager over tæerne, og det gjorde kvinden så sur, at hun højlydt skældte den 23-årige og hendes søn ud. 

Det førte til en diskussion mellem de to kvinder, og det endte, ifølge vidner, med, at den 23-årige fik en hård lussing af den anden kvinde. Flere passagerer greb ind, og den 23-årige stod efterfølgende af bussen med børnene. Der blev taget et billede af kvinden, som slog, og Østjyllands Politi undersøger nu sagen nærmere. 

**

Råbende mand anholdt på Klostertorvet

En 40-årig beruset mand råbte og skreg og skabte så meget utryghed natten til onsdag på Klostertorvet i Aarhus, at han endte med at blive anholdt. Klokken 3.00 kørte en patrulje til torvet, hvor den 40-årige havde konfronteret flere forbipasserende. Da betjentene kom hen til ham, begyndte han straks at råbe af dem også. Han blev lagt i håndjern og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

**

 

Parfumetyv anholdt i Bruuns Galleri

En vagt fra Bruuns Galleri i Aarhus nåede tirsdag kl. 18.00 at standse en 31-årig mand, inden han forlod bygningen med stjålne parfumer.  Den 31-årige havde stjålet to parfumer i Matas, og alarmen gik i gang, da han gik ud af butikken. Vagten fik indhentet manden og tilbageholdt ham, indtil politiet kom frem. Patruljen anholdt den 31-årige og sigtede ham for butikstyveri. 

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 7.55 skete der et færdselsuheld i krydset Mariesmindevej/Grenaavej i Randers SØ. En 41-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 18-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. 

Tirsdag kl. 9.51 skete der et færdselsuheld på Dambrosvej i Norring ved Hinnerup. En 23-årig mandlig bilist drejede til siden for at undgå sammenstød med en bremsende bil foran. I forsøget på at undvige kørte den 23-årige op på fortovet, hvor han strejfede to børn, der ventede på bussen. Hverken bilist eller børn kom dog umiddelbart til skade. 

Tirsdag kl. 13.51 skete der et færdselsuheld i krydset Max Müllers Gade/Trepkasgade i Aarhus C. En 22-årig mandlig bilist ramte ind i en bil ført af en 76-årig mand. Ved sammenstødet blev den 76-åriges bil slynget ind i tre biler, som stod parkeret i siden af vejen. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. 

Tirsdag kl. 15.35 skete der et færdselsuheld på Djurslandsmotorvejen ved Trige. En 28-årig mandlig bilist kørte op bagi en bil ført af en 19-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 28-årige blev efterfølgende sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende. 

Tirsdag kl. 17.34 skete der et færdselsuheld i krydset Fenrisvej/Viborgvej i Aarhus V. En 68-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 19-årig mand. Den 19-åriges bil blev ved sammenstødet skubbet op i en bil med en 40-årig kvinde. 

Tirsdag kl. 17.25 blev en 52-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da hun blev standset af en patrulje på Rådhusgade i Odder. 

Onsdag kl. 2.40 blev en 31-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset af en patrulje på Hobrovej i Randers NV. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt ni indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På H.P. Rosenvinges Plads i Grenaa begået mellem mandag d. 2/9 kl. 23.30 og tirsdag d. 3/9 kl. 7.15
På Hørretløkken i Mårslet begået mellem søndag d. 1/9 kl. 20.00 og tirsdag d. 3/9 kl. 8.45
På Stafeldtsvej i Randers NØ begået mandag d. 2/9 mellem kl. 16.00 og kl. 17.00
På Vinkelvej i Mørke begået tirsdag d. 3/9 kl. 9.00
På Sdr. Fælledvej i Auning Kær ved Auning begået mellem søndag d. 1/9 kl. 10.00 og tirsdag d. 3/9 kl. 11.00
På Åkrogs Strandvej i Risskov begået tirsdag d. 3/9 kl. 12.24
På Nellikevej i Risskov begået tirsdag d. 3/9 mellem kl. 8.15 og kl. 13.30
På Olaf Rudes Vej i Højbjerg begået mellem mandag d. 2/9 kl. 8.00 og tirsdag d. 3/9 kl. 14.00
På Bygholms Allé i Viby begået tirsdag d. 3/9 mellem kl. 00.00 og kl. 5.00

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

18. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

17. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 17. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

16. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.