Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

5. september 2019 11:18

Døgnrapport fra Østjyllands Politi torsdag den 5. september 2019


Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Fremstilling i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 9.30 en 41-årig mand fra Aarhus i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for 10 indbrud og to forsøg på indbrud, som er begået i løbet af i år og sidste år.  Det var dna-spor, som ledte politiet på sporet af den 41-årige, som blev anholdt onsdag. Indbruddene er begået i private hjem i Viby, Højbjerg og Odder, hvor han har stjålet forskellige koster. 

**

 

Fremstilling i Randers

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 11.45 en 19-årig mand fra Randers i Retten i Randers. Han sigtes for i alt 104 tilfælde af bedrageri begået gennem en længere periode. Den 19-årige har ifølge sigtelsen gentagne gange sat forskellige varer til salg på nettet, men når køberne betalte, fik de aldrig varerne. I alt har han på den måde ifølge sigtelsen snydt sig til et beløb på mindst 200.000 kroner. 

**

 

Fremstilling i Randers

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 12.30 en 42-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for besiddelse af narko med henblik på videresalg, efter han tirsdag blev anholdt på en adresse i Thorsager. Her fandt politiet en større mængde amfetamin og en mindre mængde hash. 

Da anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre under grundlovsforhøret, ønsker Østjyllands Politi ikke at give yderligere oplysninger i sagen p.t. 

**

 

23-årig anholdt og sigtet for voldtægt

En 23-årig mand blev onsdag anholdt i Aarhus og sigtet for voldtægt mod en 19-årig kvinde. Forholdet skulle ifølge sigtelsen være begået søndag omkring Sabro. Manden og kvinden havde aftalt at mødes på stedet. Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi ikke at oplyse yderligere om sagen. 

**

 

Falsk indsamler snød ældre kvinde for penge

En 78-årig kvinde anmeldte onsdag, at hun tirsdag var blevet snydt af en falsk indsamler, som udgav sig for at være fra Døveforeningen. Hun havde mødt kvinden ved Føtex på Ndr. Strandvej i Ebeltoft. Her bad den udenlandske kvinde, den 78-årige om at skrive sit navn og adresse på en seddel og donere et beløb til Døveforeningen. 

Den 78-årige gav kvinden 100 kroner, men kvinden pressede på for at få flere penge, og det endte med, at hun fik 200 kroner i stedet. Den 78-årige ringede senere til Døveforeningen for at høre, om de var i gang med en indsamling. Det var de ikke, og den 78-årige ringede derfor til politiet. 

Den falske indsamler beskrives som: 

Østeuropæisk af udseende, brun hud
Ca. 20-25 år 
Ca. 155-160 cm høj, kraftig
Sort, mellemlangt hår 

Østjyllands Politi opfordrer til, at man kigger efter legitimation, hvis man står over for en indsamler. Er du i tvivl, om vedkommende reelt er en indsamler, så tjek eventuelt ved et kontrolopkald til organisationen. 

**

Færdsel

Onsdag kl. 9.45 skete der et færdselsuheld i krydset Paludan-Müllers Vej/Vestre Ringgade i Aarhus V. En 27-årig mandlig bilist svingede til venstre og ramte ind i en bil ført af en 27-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Onsdag kl. 16.28 skete der et færdselsuheld i krydset Slet Møllevej/Søren Nymarks Vej i Tranbjerg. En 19-årig mandlig bilist foretog et højresving og ramte ind i en bil ført af en 54-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 19-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Onsdag kl. 16.33 skete der et færdselsuheld på Holmstrupgårdvej i Brabrand. En 51-årig mandlig bilist ramte ind i en 18-årig kvinde, som kom cyklende på stedet. Den 18-årige blev efterfølgende kørt til skadestuen. Den 51-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Onsdag kl. 20.33 skete der et færdselsuheld i krydset Hørhavevej/Oddervej i Højbjerg. En 75-årig kvindelig bilist svingede til venstre og ramte ind i en 14-årig dreng, som kom cyklende ligeud. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Kvinden blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Onsdag kl. 20.38 skete der et færdselsuheld i krydset Havnegade/Kulholmsvej i Randers C. En 41-årig mandlig bilist svingede til venstre og ramte ind i en 23-årig kvinde, som kom gående over et fodgængerfelt. Kvinden blev efterfølgende kørt til skadestuen. Manden blev sigtet for manglende agtpågivenhed. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i et privat hjem i Østjyllands politikreds

På Sjællandsgade i Aarhus C begået onsdag d. 4/9 mellem kl. 17.00 og kl. 23.20
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

29. marts 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 29. marts 2024.

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

28. marts 2024

Østjyllands Politi

Døgnrapport

"Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 27. marts 2024 Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds"

27. marts 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 27. marts 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.