Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

6. februar 2019 10:57

Døgnrapport fra Østjyllands Politi onsdag den 6. februar 2019

Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands Politi.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

 

Fremstilling i Randers

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 11.30 en 18-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for tirsdag omkring kl. 9.30 forsætligt at have sat ild til en værkstedsbygning tæt på Auning. Værkstedsbygningen udbrændte, og der skete også skader på huset ved siden af. 

 

Ingen personer kom til skade ved branden. 

Politiet fattede hurtigt mistanke til den 18-årige, der har tilknytning til hjemmet. 
Han blev anholdt få timer senere, da en patrulje fandt ham gående tæt på Auning. 

Anklagemyndigheden vil formentlig anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere. 

**

Fremstilling i Aarhus 

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 11.00 en 26-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for natten til onsdag kl. 1.33 at have overfaldet en 33-årig mand på Graven i Aarhus. 

Den 26-årige var blevet bortvist fra en restauration, da han forsøgte at komme ind på stedet igen. Ved indgangen rådede den 33-årige, der var gæst på stedet, den 26-årige til ikke gå ind igen. Det fik ifølge vidneforklaringer den 26-årige til at slå den 33-årige på munden med en knytnæve. Ved slaget røg et stykke af den 33-åriges tand. 

Efterfølgende gik den 26-årige fra stedet, men ud fra vidnernes signalement kunne en patrulje få minutter efter anholde ham på Klostergade. 

**

 

Den mobile politistation i Havndal

De to betjente Niels og Lars kører i dag til Havndal med den mobile politistation. Her er der mulighed for borgerne til at få en snak med politiet om deres arbejde, og evt. fortælle lidt om, hvad der sker i byen. 

 

Betjentene er klar i Havndal fra ca. kl. 14-18 – dog med forbehold for, at der bliver akut brug for dem et andet sted. 

**

26-årig stjal mors bil: Anholdt efter sprit- og narkokørsel

En 26-årig mand tog en hel række dårlige beslutninger tirsdag aften, inden han om natten blev standset af politiet på Randersvej ved Auning.  

Første dårlige beslutning traf den 26-årige omkring kl. 18, da han listede ind i morens hjem, mens hun ikke var hjemme. Her tog han nøglen til hendes bil, som han herefter stjal og kørte hen til en ven. Hos vennen drak han ifølge sin egen forklaring en del øl, og han tog også en bane amfetamin, inden han igen satte sig bag rattet for at køre tilbage igen. 

På Randersvej lagde en patrulje dog mærke til den 26-åriges lidt usikre kørsel, og da de standsede ham, fandt de hurtigt ud af, at han måtte køre bilen. Han lugtede nemlig kraftigt af alkohol og havde rester af amfetaminen i det ene næsebor. Desuden var han frakendt kørekortet. 

Han erkendte både tyveriet og narko-/spritkørslen og blev anholdt på stedet. 

**

Unge mænd taget på fersk gerning med hash i bilen

Tre unge mænd på 19, 20 og 24 år blev tirsdag kl. 20.20 overrasket af en patrulje, da de sad i en bil med motoren tændt på en p-plads på Esmarcksvej i Ryomgård. 

Da mændene åbnede bildørene, blev betjentene mødt af en kraftig lugt af hash. Det fik dem til at visitere mændene og ransage bilen. 

Både den 20-årige og den 24-årige havde hash i lommerne, som de blev sigtet for at besidde. Tæt på håndbremsen lå en klump hash, som den 19-årige fører af bilen blev sigtet for at besidde. 

Da en narkometertest viste, at den 19-årige var påvirket af hash, blev han tilmed anholdt og sigtet for narkokørsel. 

**

Butikstyv med heroin og kniv i lommen stjal legetøj

En vagt i Viby Centret i Viby opdagede tirsdag kl. 14.38, at en 22-årig mand havde stjålet flere stykker legetøj, som han forsøgte at stikke af sted med. Vagten holdt ham tilbage og tilkaldte politiet, der kort efter dukkede op. 

Manden erkendte straks tyveriet af bl.a. en Fidget Spinner, en Rubiks Terning og en Ninja Spinner, men det var ikke det eneste, den 22-årige havde på samvittigheden. 

Han havde nemlig også både hash og heroin på sig, ligesom han også var i besiddelse af en springkniv. Patruljen anholdt ham derfor og sigtede ham for besiddelse af euforiserende stoffer, tyveri og brud på knivloven. 

**

Færdsel

Tirsdag kl. 7.24 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst. Fire biler var involveret i et harmonikasammenstød i den tætte trafik, men ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 7.36 skete der et færdselsuheld på Grenåvej ved Risskov, der skabte en del kø. Uheldet skete, da en 44-årig bilist skulle slukke sin bilradio og i et kort øjeblik var uopmærksom. Han kørte op bag i en anden bilist og forårsagede på den måde et harmonikasammenstød med i alt fire involverede biler.  Den 44-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand på vejen. 

Tirsdag kl. 8.04 skete der et færdselsuheld på Bøsbrovej i Randers SV. En 39-årig mand drejede sin varevogn med trailer ind ad en indkørsel, men overså en 35-årig kvinde, der kom cyklende lige ud. Kvinden røg ind under traileren og blev efterfølgende kørt til skadestuen med smerter i skulderen. Det kunne dog have gået en del værre, hvis kvinden ikke haft cykelhjelm på, da hun også blev ramt i hovedet. Hjelmen flækkede, men heldigvis slap hun umiddelbart uden hovedskader. 

Tirsdag kl. 9.45 skete der et færdselsuheld i krydset i Elstedvej/Høvej i Aarhus N. En 19-årig kvindelig bilist kørt ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 46-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Kvinden blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Tirsdag kl. 12.12 skete der et færdselsuheld i krydset Møllebakken/Hasselager Allé i Hasselager. En 19-årig mandlig bilist svingede til venstre over for rødt lys og ramte ind i en bil ført af en 62-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 19-årige blev sigtet for at køre over for rødt. 

Tirsdag kl. 12.23 blev en 32-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for at køre uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Gyldenlakvej i Randers NØ. 

Tirsdag kl. 14.25 skete der et færdselsuheld på Kongsvang Allé i Aarhus C. En mandlig bilist bakkede og ramte en mandlig cyklist, der væltede og slog sig. Cyklisten kom dog umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Tirsdag kl. 15.52 skete der et færdselsuheld på Bredstrupsgade i Randers C. En 87-årig mandlig bilist foretog et venstresving ind på en parkeringsplads, men overså en 65-årig kvindelig cyklist, der kom cyklende ligeud. Kvinden væltede men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade ved sammenstødet. 

Tirsdag kl. 16.40 blev en 27-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for at køre uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Lucernevej i Randers NV. 

Tirsdag kl. 18.18 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Hovedgaden i Brabrand. 

Tirsdag kl. 22.00 skete der et færdselsuheld på Amaliegårdvej i Balle ved Hornslet. En 70-årig kvinde mistede kontrollen over sin bil og kørte ind i et træ i en privat have. Hun slap umiddelbart uden alvorlige skader. 

Tirsdag kl. 22.24 skete der et færdselsuheld på Skovvadbrovej i Kousted ved Randers NV. En 22-årig kvindelig bilist og en 45-årig mandlig bilist stødte sammen. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Natten til onsdag kl. 2.10 blev en 18-årig mand på knallert anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Rodskovvej i Hornslet. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Illerupvej i Aarhus N begået tirsdag d. 5/2 mellem kl. 8.05 og kl. 16.00
På Østermarksvej i Odder begået tirsdag d. 5/2 mellem kl. 6.30 og kl. 8.00
På Bjødstrupvej i Højbjerg begået tirsdag d. 5/2 mellem kl. 17.00 og kl. 21.20
På Elleskovvej i Solbjerg begået tirsdag d. 5/2 mellem kl. 18.10 og kl. 21.43

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

19. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 19. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

18. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

17. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 17. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.