Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

7. februar 2019 10:05

Døgnrapport fra Østjyllands Politi torsdag den 7. februar 2019


Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

 

 

Fremstilling i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 10.00 en 19-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for at have grov vold begået onsdag mod en 59-årig mand på en adresse i Viby. Ifølge sigtelsen slog den 19-årige den 59-årige flere gange i ansigtet med knytnæve, og stak ud efter ham med en kniv, som ramte den 59-åriges hånd. 

Derudover sigtes den 19-årige for at have slået en 16-årig pige. 

Den 19-årige er i familie med den 16-årige og den 59-årige, og det var angiveligt nogle uenigheder, der fik den 19-årige til at angribe. 

Betjente fra Østjyllands Politi traf den 19-årige på adressen kort efter anmeldelsen onsdag formiddag. Her var han stærkt oprevet og tydeligt narkopåvirket, og han blev anholdt med den fornødne magt.   

**

Anholdt for hash-salg efter tip

Da Østjyllands Politi onsdag kl. 12.05 fik et tip om, at en mand var i gang med at sælge hash på Rådmands Boulevard i Randers, kørte en patrulje til stedet for at undersøge sagen nærmere.  

Efter kort tid traf de en 23-årig mand, som svarede nøje til det signalement, anmelderen havde givet på hashsælgeren. Betjentene spurgte, om han havde noget ID, de måtte se. Til det lød svaret: ”Nej, men jeg har noget grønt, ” hvorefter han rakte en pose med skunk frem. 

Posen fik betjentene til også at tage på besøg i den 23-årige og hans kærestes lejlighed. Her fandt politiet både skunk, hash, digitalvægte og mobiltelefoner. Den 23-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg. 

**

Butikstyv skjulte børnetøj i klapvogn

En 36-årig kvinde havde onsdag en række forskellige forklaringer på, hvorfor hun gik ud af H&M i Søndergade i Aarhus med ubetalt børnetøj for flere tusinde kroner. Da alarmen ved udgangen gik kl. 13.55, fik en kvik vagt straks øje på kvinden og tilbageholdt hende, indtil politiet kom frem.  

På overvågningen kunne man tydeligt se kvinden skjule tøjet i en klapvogn, inden hun gik ud af butikken. Ifølge kvinden skulle hun dog bare lige ud at se på noget tøj udenfor. Da betjentene spurgte, hvordan hun ville have betalt for varerne, når hun nu kun havde et par hundrede kroner på sig, lød forklaringen, at hun ikke var så god til at kigge på priser.  

Det hele endte med en anholdelse og en sigtelse for butikstyveri for den 36-årige kvinde. 

**

29-årige havde joints og kokain i bil og hjem

En 29-årig mand blev onsdag kl. 13.02 anholdt, da en patrulje ved et rutinetjek fandt flere poser kokain og en række færdigrullede joints i hans bil, da den holdt på Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Fundet fik politiet til også at tjekke den 29-åriges lejlighed, og det var en god idé. 

Her fandt betjentene nemlig en del skunk, joints, salgsposer og vægte. Den 29-årige blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg. 

**

Specialpatrulje fandt kokain og hash på Randers-besøg 

En 23-årig mand fik en større bøde, da han onsdag kl. 19.30 fik uventet besøg af Østjyllands Politis specialpatrulje på sin adresse i Randers NØ. Politiet havde fået et tip om, at der var hash på adressen, og de havde derfor narkohunde med. 

I hjemmet fandt hunde og betjente omkring 70 gram hash, og da det var tredje gang, at den 23-årige blev taget med ulovlige stoffer, fik han en bøde på 10.000 kroner ud over sigtelsen for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Senere samme aften kiggede specialpatruljen forbi en adresse i Randers SV, hvor de havde også fået et narkotip. På adressen traf de den 44-årige beboer, der blev sigtet for narkosalg, efter patruljen fandt kokain og hash i emballage i huset. Derudover fandt de en ulovlig kniv, som han også blev sigtet for at besidde. 

**

Stjal frosne hummere og islagkage

En 19-årig mand havde åbenbart planlagt en finere middag, som dog ikke måtte koste ham noget, da han onsdag kl. 19.04 troppede op i Netto på Århusvej i Randers. En butiksdetektiv observerede, hvordan manden tog flere varer ind under sin jakke, hvorefter han gik forbi kassen uden at betale. 

Butiksdetektiven holdt manden tilbage, og kort efter kom politiet frem. Da betjentene dukkede op, havde den 19-årige frivilligt lagt de stjålne varer frem: To frosne hummere, to pakker laks, en islagkage, en pose rejer og et par sokker. 

Han erkendte at have stjålet det hele, og han blev derfor sigtet for tyveri. 

**

Færdsel

Onsdag kl. 13.52 skete der et færdselsuheld i krydset Østervold/Dytmærsken i Randers C. En 79-årig mandlig bilist svingede til højre og blev ramt af en bus med en 43-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.  Den 79-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, da han kørte ud foran bussen. 

Onsdag kl. 15.34 skete der et færdselsuheld på Gammel Horsensvej i Solbjerg. En 56-årig mand cyklede ind i en parkeret varevogn og kom til at knuse bagruden. Ved uheldet fik den 56-årige en flænge på kinden, som han tog til skadestuen for at få behandlet. 

Onsdag kl. 17.55 blev en 20-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Åstrup Strandvej i Skødstrup.

Onsdag kl. 18.36 skete der et færdselsuheld på Grenåvej i Slyngborg ved Randers. En 20-årig mandlig bilist ramte ind i en bil ført af en 22-årig mand. Ved sammenstødet røg den 20-åriges bil ind på en privat grund tæt på vejen. 

Onsdag kl. 19.50 skete der et færdselsuheld i krydset Vejlby Ringvej/Børglumvej i Risskov. En bilist kørte ind i et lyssignal, der blev lettere beskadiget. Efterfølgende kørte bilisten derfra uden at melde uheldet. 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Bykrogen i Læggerholm ved Knebel begået mellem søndag d. 3/2 kl. 11 og onsdag d. 6/2 kl. 12.15
På Tilst Parkvej i Tilst begået mellem søndag d. 25/11 kl. 8.10 og fredag d. 7/12 kl. 15.00
På Janesvej i Brabrand begået onsdag d. 6/2 mellem kl. 8.30 og kl. 9.30
På Bakkefaldet i Hasle begået onsdag d. 6/2 mellem kl. 16.30 og kl. 18.40

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

29. marts 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 29. marts 2024.

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

28. marts 2024

Østjyllands Politi

Døgnrapport

"Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 27. marts 2024 Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds"

27. marts 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 27. marts 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.