Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Efterlysning

20. august 2020 10:32

Efterlysning af to mænd i samme jakke

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at få genkendt to mænd, der mistænkes for at stå bag et groft gaderøveri.

En 55-årig mand blev søndag den 26. juli kl. 23.28 udsat for et groft gaderøveri i Åbyhøj. Den 55-årige har forklaret til politiet, at han var på ferie og boede i et kolonihavehus i byen. Søndag aften var han ude og gå en aftentur, og da han kom til overgangen mellem Vibyvej og Åbyvej, blev han opmærksom på to personer, der gik på den anden side af gaden.

De to mænd tog kontakt til ham og spurgte, hvad klokken var. De trak derefter begge en kniv og gav ham besked på at udlevere sine penge. De to mænd sparkede og slog den 55-årige mens han lå ned, og han udleverede derefter sin pung til dem.

 

Forsøgte at betalte med stjålne kort

Den 55-årige mand fik ved røveriet blandt andet stjålet to mastercards, der umiddelbart efter røveriet blev forsøgt anvendt ved brug af kontaktløs betaling på Circle K på Silkeborgvej i Brabrand.

Her kom først én person ind og forsøgte at betale kontaktløs, men uden held, da kortet i mellemtiden var blevet spærret. Efterfølgende kom en anden person ind, iført samme jakke eller én helt magen til, og forsøgte at betale med det andet kort, men ligeledes uden held.

Mændene beskrives begge som:

  • Mænd
  • Somaliske af udseende
  • Ca. 17-20 år
  • Ca. 180 cm høje
  • Almindelig kropsbygning

 

Østjyllands Politi hører gerne fra personer, der kan genkende de to mænd på videoen eller som måtte have andre oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret de påkrævede cookies. Ret dit samtykke nedenfor for at se det.Læs mere om cookies.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere efterlysninger

15. januar 2021

Østjyllands Politi

Hjalp du ung kvinde hjem nytårsnat?

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med en kvinde og en mand, som tidlig morgen den 1. januar fulgte en 25-årig kvinde hjem fra Frederiks Allé ved Musikhuset i Aarhus.

4. december 2020

Østjyllands Politi

Efterlysning: Mistænkt for røveri efter bustur

Østjyllands Politi efterlyser en mand, der mistænkes for et røveri begået den 9. november mod en 15-årig dreng i Randers NØ.

3. november 2020

Østjyllands Politi

Kan du genkende disse to tricktyve?

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at få identificeret to mænd i forbindelse med et tricktyveri hos en guldsmed i Randers.