Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Efterlysning

18. december 2019

Vidner søges til overfald på p-vagt i Randers

Østjyllands Politi søger vidner til et overfald begået mandag d. 9. december omkring kl. 18.45 på en p-plads på Vestergrave i Randers C.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

En 49-årig parkeringsvagt var i gang med at sætte en afgift i ruden på en bil, da han blev kontaktet af fem unge mænd, som råbte efter ham. 

Mændene blev aggressive, skubbede p-vagten og hev fat i hans arme og jakke. Da p-vagten trykkede på sin alarm, gav den ene mand ham en lussing, inden de fem gerningsmænd stak af til fods. Senere anmeldte p-vagten overfaldet til politiet. 

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, som har set episoden på parkeringspladsen, eller som har en formodning om, hvem mændene kan være. De beskrives alle som mellemøstlige af udseende i alderen 18-20 år. Alle bar hættetrøjer. 

Oplysninger kan gives via tlf. 114.
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere efterlysninger

6. februar 2020

Østjyllands Politi

Mistænkt for røveri: Kan du kende ham?

Østjyllands Politi efterlyser den formodede gerningsmand til et røveri begået i oktober sidste år mod Føtex i Frederiks Allé i Aarhus C.

4. februar 2020

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi beder fortsat om hjælp til at finde Julie

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde 58-årige Julie Nathanielsen, der ikke er set siden den 8. januar 2020.

15. december 2019

Østjyllands Politi

Fremlysning af to efterladte børn på Park Alle i Aarhus C.

Østjyllands politi efterlyser forældrene, vidner ell. personer med oplysninger vedr. de to efterladte børn på Park Alle i Aarhus g.d. Har du oplysninger så kontakt Østjyllands Politi på 114.

Afvis cookies