Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

2. april 2020 16:15

Efterlyst mand har meldt sig selv

En 20-årig mand fra Tilst meldte torsdag eftermiddag sig selv på politistationen i Aarhus C, efter han siden søndag har været efterlyst.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Den 20-årige blev anholdt natten til søndag og sigtet for trusler om vold mod politiet, efter at have hostet i ansigtet på to betjente og råbt "corona". 

 

Han blev senere søndag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, som besluttede, at han skulle varetægtsfængsles i fire uger. På vej fra retten lykkedes det den 20-årige at flygte fra politiet, og han blev efterlyst offentligt med navn og billede. 

 

Siden har Østjyllands Politi ledt intensivt efter manden, og torsdag eftermiddag meldte han så sig selv på stationen i Aarhus. Han er nu kørt til arresten til sin varetægtsfængsling. 

 

Østjyllands Politi anmoder pressen om at slette mandens navn og billede, da det ikke længere er relevant for sagen. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

22. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt 13 års fængsel efter voldsomt drab

En 35-årig mand blev fredag ved en tilståelsessag i Retten i Aarhus idømt 13 års ubetinget fængsel for i april sidste år at have dræbt en 53-årig kvinde med adskillige knivstik på hendes adresse i Beder.

21. april 2024

Østjyllands Politi

Biltræf i Randers

Flere biler og motorcykler beslaglagt i forbindelse med biltræf i Randers

19. april 2024

Østjyllands Politi

Tæt lørdagstrafik i Randers forventes i forbindelse med biltræf

Lørdag eftermiddag og aften vil en større gruppe bilentusiaster samle sig i Randers for at dele deres fælles interesse for køretøjer. Østjyllands Politi vil i den forbindelse også være til stede byen for at opretholde trafiksikkerheden. Det er politiets forventning, at der dagen igennem vil være tæt trafik på vejene og forlænget rejsetid i og omkring Randers by.