Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

5. januar 2019

Mand ramt af skud i Hadsten

Østjyllands Politi er i øjeblikket til stede på Ravngårdsvej i Hadsten, hvor nogle uoverensstemmelser mellem flere personer kort efter middagstid førte til, at en 40-årig mand blev skudt to gange, og hans 42-årige nabo, der også kom til stedet, blev slået med våbnet.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Gerningsmanden flygtede efterfølgende i sin bil, der blev eftersat af politiet. Kl. 13.16 blev han anholdt ved Tranbjerg. Den anholdte er en 45-årig mand fra Hasselager.

Den 40-årige mand, der blev ramt af skud, er kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital, hvor han er meldt uden for livsfare. Den 42-årige nabo er også kørt til behandling på skadestuen.

Parterne kender hinanden, og politiet er i øjeblikket i færd med at undersøge, hvad der er gået forud for skyderiet, og hvad motivet kan være. 

Da efterforskningen fortsat er i gang, har Østjyllands Politi for nuværende ikke yderligere oplysninger om sagen. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

17. april 2019

Østjyllands Politi

29-årig mand idømt 10 måneders fængsel for indbrud, hæleri og vidnetrusler

En 29-årig mand er ved Retten i Randers blevet idømt 10 måneders ubetinget fængsel for flere indbrud, hæleri og vidnetrusler.

16. april 2019

Østjyllands Politi

Politet forlænger visitationszone

Østjyllands Politi forlænger visitationszonen i Aarhus med 14 dage. Det sker for at fastholde presset på kriminelle grupperinger i området.

16. april 2019

Østjyllands Politi

Bilist idømt et års fængsel for gentagne narkokørsler og kørsler uden førerret

En 34-årig mand er ved Retten i Aarhus blevet idømt et års fængsel for gentagne gange at have kørt bil, selvom han er frakendt førerretten. Derudover blev han frakendt retten til at køre bil frem til år 2029.

Nej tak til cookie