Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

22. marts 2019 08:36

Mand ramt af skud i Viby

Østjyllands Politi fik i nat kl. 00.32 en anmeldelse om, at en 20-årig mand var blevet ramt af skud på Vilhelm Becks Vej i Viby.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Der blev straks sendt flere politipatruljer og en ambulance til stedet, der kunne konstatere, at den 20-årige mand var blevet ramt af flere skud og umiddelbart var i kritisk tilstand. Han blev kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital, og hans tilstand er nu stabil

Østjyllands Politi har hele natten arbejdet på gerningsstedet, der i en længere periode har været spærret af fra Chr. X’ Vej til Rosenvangs Allé. Gerningsstedsundersøgelserne er nu tilendebragt, og alle afspærringer er ophævet igen.

Politiets efterforskning og afhøringer på stedet har afdækket, at gerningsmanden affyrede mindst tre skud, hvorefter de kørte fra stedet i en personbil, hvori der sad mindst én anden person. Bilen blev set køre fra stedet i høj fart i retning mod Rosenvangs Allé.

 

Vidner bedes kontakte politiet

Det er politiets vurdering, at skudepisoden relaterer sig til den igangværende bandekonflikt i Aarhus. Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der kan have set eller hørt skyderierne på Vilhelm Becks Vej i nat, eller som i øvrigt kunne ligge inde med oplysninger om sagen, der kunne være relevante for politiet. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Østjyllands Politi kører i eftermiddag i tidsrummet fra kl. ca. 15.30 til kl. 18.00 den mobile politistation til området ved Vilhelm Becks Vej. Alle er velkomne til at komme forbi og få en snak med vores betjente. 

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at komme med yderligere oplysninger i sagen. 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

19. april 2024

Østjyllands Politi

Tæt lørdagstrafik i Randers forventes i forbindelse med biltræf

Lørdag eftermiddag og aften vil en større gruppe bilentusiaster samle sig i Randers for at dele deres fælles interesse for køretøjer. Østjyllands Politi vil i den forbindelse også være til stede byen for at opretholde trafiksikkerheden. Det er politiets forventning, at der dagen igennem vil være tæt trafik på vejene og forlænget rejsetid i og omkring Randers by.

18. april 2024

Østjyllands Politi

53-årig mand fundet død under mistænkelige omstændigheder

Onsdag eftermiddag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet fundet liggende i livløs tilstand på en adresse i Lystrup. Der var forhold omkring dødsfaldet der virkede mistænkelige, og derfor blev et område afspærret, mens politiet undersøgte forholdet nærmere. Den endelige dødsårsag er endnu ikke fastlagt.

10. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at blotte sig for fremmed kvinde

Retten i Randers har idømt en 32-årig mand 20 dages fængsel for at have berørt en fremmed kvinde på numsen og blottet sig foran en anden. Begge episoder af blufærdighedskrænkelse blev begået i juni sidste år.