Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

13. februar 2019 21:31

Stort slagsmål i det centrale Aarhus

Østjyllands Politi modtog omkring kl. 18:00 flere anmeldelser om et stort slagsmål mellem to grupperinger i det centrale Aarhus. Flere vidner oplyste uafhængigt af hinanden, at der bl.a. var anvendt slagvåben i forbindelse med slagsmålet, og at de to grupperinger var kørt fra stedet i to biler.

Kl. 18:24 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse fra sundhedspersonalet på Akutmodtagelsen på Skejby Sygehus, hvor to unge mænd kort forinden var ankommet. De to unge mænd havde (ikke livstruende) knivlæsioner på henholdsvis baller og ben. Vi vurderer, at de to tilskadekomne havde været en del af slagsmålet i det centrale Aarhus.

Hvis man har overværet eller har relevante informationer om slagsmålet i det centrale Aarhus, så kontakt venligst politiet på 114.

Østjyllands Politi har af hensyn til efterforskningen ikke yderligere kommentarer om sagen på nuværende tidspunkt.
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

27. marts 2024

Østjyllands Politi

46-årig mand anholdt efter drab på 41-årig

Østjyllands Politi har tirsdag aften anholdt en 46-årig mand kort tid efter, at en 41-årig mand blev dræbt af knivstik på Retspsykiatrisk Afdeling i Skejby. De pårørende er underrettet.

22. marts 2024

Østjyllands Politi

29 anholdte: Østjysk indbrudsindsats fortsætter – for det gør tyvene også

Østjyllands Politi har de seneste par måneder arbejdet intensivt med at nedbringe antallet af indbrud, og det har givet resultater. Men i påskeferien er tyvene normalt ekstra aktive, og politiet beder derfor borgerne om at være særligt opmærksomme i den kommende uge.

20. marts 2024

Østjyllands Politi

Idømt et års fængsel for lang række butikstyverier

Retten i Aarhus har idømt en 40-årig mand et års fængsel for flere end 70 forskellige tilfælde af tyveri og berigelseskriminalitet. Kriminaliteten er primært blevet begået sidste år i butikker og forretninger i det centrale Aarhus i form af diverse forskellige indbrudstyverier.