Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

4. februar 2020 14:42

To års fængsel og udvisning til narkosælger

En 33-årig mand blev onsdag ved Retten i Randers kendt skyldig i narkohandel og idømt to års ubetinget fængsel og udvist til sit hjemland Bosnien.

Retten i Randers udefra forfra

Foto: Østjyllands Politi

I november fik Østjyllands Politis specialpatrulje et tip om, at den 33-årige solgte stoffer fra sit hjem i nærheden af Allingåbro. En aften tog betjentene på uanmeldt besøg hos manden, der forsøgte at løbe ud af bagdøren med en bøtte kokain og ecstasy, da han opdagede politiet. Han nåede dog ikke døren, før betjentene havde fat i ham. 

Ud over 48 ecstasy-piller og 49 gram kokain fandt betjentene omkring 640 gram amfetamin i mandens fryser, ligesom de også beslaglagde en mindre mængde hash og skunk og noget cannabisolie. I huset lå der også adskillige salgsposer, og i retten erkendte den 33-årige, at han havde solgt narko flere gange. 

Den 33-årige blev også dømt for at have overtrådt våbenloven ved at have været i besiddelse af flere haglpatroner, som han ikke havde tilladelse til at have. 

 

Hård narko straffes hårdt

Senioranklager Jakob Beyer er tilfreds med onsdagens dom. 

”Det var en stor mængde amfetamin, som politiet nu har fået væk fra gaden. Retten fulgte praksis med at straffe handel med hård narko med en længere fængselsstraf, og da hans tilknytning til Danmark er begrænset, blev han også udvist af landet, ” siger anklageren. 

Den 33-årige erkendte forholdene i retten, men ankede dommen til formildelse. 

 

Pressekontakt

Senioranklager Jakob Beyer, tlf. 5124 3641

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

22. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt 13 års fængsel efter voldsomt drab

En 35-årig mand blev fredag ved en tilståelsessag i Retten i Aarhus idømt 13 års ubetinget fængsel for i april sidste år at have dræbt en 53-årig kvinde med adskillige knivstik på hendes adresse i Beder.

21. april 2024

Østjyllands Politi

Biltræf i Randers

Flere biler og motorcykler beslaglagt i forbindelse med biltræf i Randers

19. april 2024

Østjyllands Politi

Tæt lørdagstrafik i Randers forventes i forbindelse med biltræf

Lørdag eftermiddag og aften vil en større gruppe bilentusiaster samle sig i Randers for at dele deres fælles interesse for køretøjer. Østjyllands Politi vil i den forbindelse også være til stede byen for at opretholde trafiksikkerheden. Det er politiets forventning, at der dagen igennem vil være tæt trafik på vejene og forlænget rejsetid i og omkring Randers by.