Spring til hovedindhold

Forslag

Efterårsferiearrangementer 2021

Vi glæder os til igen at kunne slå dørene op til en begivenhedsrig efterårsferie på Politimuseet med aktiviteter for store og små.

Efterårsferie

Vi har program for alle hverdage i uge 42 kl. 10-16, der bl.a. byder på aktiviteter og besøg af politifolk med køretøjer og heste. For de mindste laver vi ”Mysteriet om hundetyven”. Her skal børnene være med til at opklare et gådefuldt tyveri af hunden Charlie. Der er efterladt flere spor omkring gerningsstedet, men politiet har brug for din hjælp til at opklare hvem der er stukket af med Charlie. ”Mysteriet om hundetyven” er arrangeret som en dialogbaseret rundvisning, der egner sig til børnene i alderen 6 - 10 år. Tilmelding foregår ved personligt fremmøde på dagen (se starttider nedenfor).

Vi har også vaskeægte politiuniformer i børnestørrelser som de mindste og lidt større børn kan prøve. Du kan også blive klogere på dit fingeraftryk, og så har vi indrettet et tegneværksted, hvor du bl.a. kan farvelægge politibiler og motorcykler.

 

EFTERÅRSFERIENS PROGRAM

Alle hverdage i 42 kan man prøve politiuniformer i børnestørrelser, lære om og få taget fingeraftryk og komme i tegneværksted. Derudover har vi et fast program med: ”Mysteriet om hundetyven”, besøg af politifolk med politibil og motorcykel samt besøg af politihestene fra Københavns Politi.

 

Mandag d. 18. oktober

- Mysteriet om hundetyven: kl. 10.30, kl. 12, kl. 13 og kl. 14

 

Tirsdag d. 19. oktober

- Besøg af politibil og politimotorcykel: kl. 11-13

 

Onsdag d. 20. oktober

- Besøg af politiheste på Politimuseet: kl. 11-13

 

Torsdag d. 21. oktober

- Besøg af politibil og politimotorcykel: kl. 11-13

 

Fredag d. 22. oktober

- Mysteriet om hundetyven: kl. 10.30, kl. 12, kl. 13 og kl. 14

 

Entrépriser: 

- 50 kr. for voksne
- børn og unge under 18 år har gratis indgang

Institutioner bedes melde deres ankomst på forhånd på tlf.: 40 97 87 41.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet, da de deltagende politifolk er tjenestegørende, og derfor kan blive kaldt på politimæssige opgaver med kort varsel. I så tilfælde vil deres indslag blive aflyst på Facebook og på vores hjemmeside.