Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Efterlysning

30. januar 2019 14:32

Genkender du denne indbrudstyv?

Tidligt om morgenen onsdag den 28. november stjal to gerningsmænd i alt 10 cognacfarvede, læderbetrukne 7’er stole, designet af Arne Jacobsen, fra Hotel Arnbjerg i Varde. Stolene har en samlet værdi på 50.000 kroner

Efterlysning af gerningsmand i forbindelse med tyveri af designermøbler på Hotel Arnbjerg i Varde. Der er tale om 10 cognacfarvede, læderbetrukne 7’er stole, designet af Arne Jacobsen, til en samlet værdi af 50.000 kroner.

Syd- og Sønderjyllands Politi håber på borgernes hjælp i forbindelse med efterforskningen af et tyveri af designermøbler, der fandt sted på Hotel Arnbjerg i Varde onsdag den 28. november tidligt om morgenen.

Tyveriet fandt sted mellem klokken 05.22 og 05.24, hvor to gerningsmænd stjal i alt 10 cognacfarvede, læderbetrukne 7’er stole, designet af Arne Jacobsen, til en samlet værdi af 50.000 kroner.

Overvågningskamera

Den ene af gerningsmændene blev optaget på overvågningskamera. Og politiet opfordrer borgere til at henvende sig, hvis de kan genkende gerningsmanden eller i øvrigt har oplysninger om tyveriet. Borgerne kan kontakte politiets servicecenter på telefon 1-1-4.

Pressens kontaktperson er politikommissær Ole Hillerup, Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Nordvest, telefon 1-1-4.

 

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

2. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Genkender du denne mistænkte gerningsmand til indbrud i computerbutik i Tønder?

Indbruddet fandt sted tirsdag den 20. februar 2024 klokken 02.13, hvor en gerningsmand knuste en rude og stjal computere, tablets og mobiltelefoner fra computerbutikken Paulsen Solutions, Vestergade i Tønder.

18. juli 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Genkender du denne gerningsmand til røveri i søndags i Ribe?

Røveriet fandt sted søndag klokken 11.15 på Nørremarksvej, ved krydset til Seminarievej, i Ribe, hvor en ukendt gerningsmand overfaldt en ældre kvinde og forsøgte at stjæle hendes cykel. Genkender du gerningsmanden? Så ring 1-1-4.

25. januar 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Genkender du gerningsmanden til røveri mod Aldi i Vejen i sidste uge?

Syd- og Sønderjyllands Politi offentliggør nu fotos af gerningsmanden til et røveri, begået torsdag aften i Aldi på Askovvej i Vejen. Vi beder borgere, der genkender gerningsmanden, om at kontakte politiet på telefon 1-1-4.