Spring til hovedindhold

Forslag

Færdselspoliti og mobilstation på besøg i Toftlund

Politiets motorcykler kørte Toftlund tyndt onsdag. Torsdag kommer mobilstationen på besøg.

Syd- og Sønderjyllands Politis færdselsafdeling var onsdag aften tilstede med både patruljevogne og motorcykler i en aktion, som blandt andet omfattede Toftlund området.
Vi får en del henvendelser om knallertkørsel til ulempe i Tønder kommune. Det gælder knallerter, der larmer (for) meget, kører hurtigere end de må, kører steder de ikke må køre etc. Så knallerterne var blandt andet i fokus.

Muligvis spredte rygtet om færdselspolitiets tilstedeværelse sig blandt de unge. Der blev ikke fundet ulovlige knallerter i Toftlund i denne omgang.

 

Der har de seneste dage også været talt om hærværk og senest et indbrud i sportshaller i Toftlund. 

Vores mobile politistation kører til Toftlund i dag torsdag og holder ved Aldi fra klokken 16 til 18. Alle er velkomne til at kigge forbi og få en snak om tryghed, forebyggelse, teenager-adfærd og hvad man ellers har lyst til at bidrage med og høre om. 

Vi har igennem et stykke tid bedt vores patruljer om at holde et ekstra vågent øje med de unges adfærd i Toftlund. Det er også vigtigt, at forældrene træder i karakter og er sig deres ansvar bevidst ved at holde øje med de unge.
I forbindelse med sommerferien sendte SSP, altså samarbejdet med skoler, kommune og politi, et brev til alle forældre med børn fra 6. til 10. årgang, hvor man opfordrede til, at der sættes rammer og aftales regler for de unges færden om aftenen og natten.

Politiet har et tæt samarbejde med Tønder kommune. SSP har også målrettet været forbi i Toftlund på forskellige tidspunkter af døgnet og udveksler informationer med politiets patruljer. De taler med både de unge og deres forældre, når de møder dem. Træffer de unge med bekymrende adfærd, retter SSP medarbejderne selvfølgelig henvendelse til de unges forældre. 

Syd- og Sønderjyllands Politi vil også fremover have et særligt fokus på området sammen med Tønder kommune. 

 


 

      
 

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

27. marts 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

To personer er sigtet for bedrageri mod ældre borgere i Varde

De to mænd blev identificeret i forbindelse med en efterlysning med fotos, som Syd- og Sønderjyllands Politi bragte i forbindelse med sagen.

27. marts 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet foretager nye undersøgelser på Lyngvej i Esbjerg

Undersøgelserne sker i forbindelse med efterforskningen af et dødsfald i sidste måned.

26. marts 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Seks års fængsel for indsmugling af metamfetamin

Den dømte er en 48-årig mand fra Slagelse. Der var tale om en tilståelsessag.