Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

10. maj 2022 09:23

50-årig mand anholdt for forsætlig brandstiftelse

Sydøstjyllands Politi har i går kl. 15.00 anholdt en 50-årig mand fra Egtved for forsætlig brandstiftelse af en række brande i Egtved-området.

Grundlovsforhør

De seneste to måneder har der været omkring 40 naturbrande i Egtved-området, og Sydøstjyllands Politi har været meget opmærksomme på dem fra starten. Alle brande er blevet slukket uden hverken personskade eller bygningsskade, men risikoen for spredning er meget høj, når vejret er tørt – og især når der er tale om påsatte brande.

 

Det er bekymrende, når der opstår så mange brande inden for kort tid, og derfor startede Sydøstjyllands Politi også meget tidligt i forløbet en samlet efterforskning. På den baggrund har Sydøstjyllands Politi nu anholdt en 50-årig mand for forsætlig brandstiftelse af en række brande.

 

Den 50-årige mand bliver fremstillet i dag i grundlovsforhør kl. 11.00 ved Retten i Kolding, hvor Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi vil anmode om, at grundlovsforhøret bliver afholdt for lukkede døre. 

 

Af hensyn til efterforskningen kan Sydøstjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke dele flere oplysninger om sagen med offentligheden.

 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

11. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi betragter episode med syreholdig væske som opklaret

Med hjælp fra offentligheden har Sydøstjyllands Politi nu været i kontakt med to drenge, der formodes at stå bag en hændelse med syreholdig væske, der fandt sted i Billund i lørdags.

9. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Appel til forældre: Tal med jeres børn om farerne ved syrebomber

Lørdag eftermiddag kom en 2-årig pige i uforvarende kontakt med en syreholdig væske på legepladsen på Plougslundvej i Billund. Den 2-årige kom kun lettere til skade, men hændelsen anses alligevel for at være alvorlig. Sydøstjyllands Politi opfordrer forældre til at tale med deres børn om risici ved at eksperimentere med syrebomber.

25. marts 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi efterlyser ejere til formodede tyvekoster

Genkender du nogle af disse ting?