Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

27. juli 2022 15:02

Hjælp politiet: Efterlysning af formodede indbrudstyve

Kan du genkende mændene på billederne, som Sydøstjyllands Politi mistænker for at stå bag et og muligvis flere indbrud begået i Horsens-området.

Formodede indbrudstyve Horsens

Sydøstjyllands Politi efterlyser lige nu de to mænd, som mistænkes for at have begået et indbrud i en privat bolig i Horsens i forrige uge. De mistænkes også for at stå bag andre indbrud begået i Horsens-området i den seneste tid. 

Mændene kan opholde sig andre steder end i Horsens-området, og der kan være tale om tilrejsende, som bor i et sommerhusområde eller på en campingplads.

 

Signalement

Mændene beskrives som: 
 
A: en mand på omkring 40-50 år, cirka 175-185 cm høj og med en almindelig kropsbygning, lys hudfarve og sort kort hår, der er gråsprængt i siderne. Han er sidst set Iført en sort Häglöfs jakke, mørkeblå bukser samt sorte sko, og han bar handsker.

B: en mand på omkring 35-45 år, cirka 175-185 cm høj og med en almindelig kropsbygning og lys hudfarve. Han er sidst set iført en kasket, blå jakke, mørkeblå bukser, sorte sko og med et par sokker i hænderne.

Kontakt politiet med oplysninger via 114 
Se godt på billederne. Kan du genkende mændene, og har du oplysninger om, hvor de to mænd opholder sig, eller har du andre oplysninger, som kan medvirke til at finde gerningsmændene, så hører vi meget gerne fra dig via telefonnummer 114.

Mange tak for hjælpen på forhånd.

Formodede indbrudstyv Horsens A

 

Formodede indbrudstyv Horsens B

 

 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

9. september 2022

Sydøstjyllands Politi

Fængselsstraffe til 3 mænd for bl.a. besiddelse af narkotika

Retten i Horsens idømte i går 3 mænd på henholdsvis 19, 20 og 23 år fængselsstraffe på flere år for blandt andet besiddelse af en større mængde narkotika og for overtrædelse af våbenloven.

5. september 2022

Sydøstjyllands Politi

Midlertidigt militært område på Fredericia havn

Det er på grund af håndtering af et maritimt fartøj på havnen, at der er behov for et midlertidigt militært område, hvor der er adgang forbudt for udenforstående.

5. september 2022

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi er talstærkt tilstede på transportvirksomheds adresser i Kolding

Allerede tidligt i morges indledte et talstærkt Tungvognscenter Syd en stor planlagt kontrol – og efterforskningsindsats med undersøgelser på transportfirmaets adresser i Kolding området.

Forslag